reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Nic, zupełnie nic i do tego rozbolala mnie głowa 🤷‍♀️

Ech wspolczuje z tym jajowodem. W sumie nigdy nie ma pewności, który jajowod przechwyci komórkę, u mnie najczęściej lewy jajnik chowa się całkiem z tylu za macica, wiec czy on ma bliżej do tego lewego jajowodu wówczas 🤷‍♀️ do lekarza jedz, poza czasem nic nie tracisz ;)
Nooo zwłaszcza, że jestem na L4 to mam tego czasu dużo… pojadę pojadę jutro, a nóż widelec się mile zaskoczę :) szkoda, ze te jajowody jak się wytnie to nie odrastają 🤣

Pueria 1
DHA 2
Q10 2
Inozytol 3
Wit c musująca 1 na pół

Czyli na tę chwilę 9, z NAC to by było 12, nie ma tragedii. No i jeszcze leki w określonym czasie pewnie, ale to liczę tylko suple.

No właśnie nie wiem czym, ostatnio mało co jest w stanie sprawić mi radość. Nawet w pracy czuje spadek efektywności. Jedynie muszę napisać wstawkę artykułu do gazety, bo muszę mieć to na rano w poniedziałek. Może bryknę sie na siłownie, ale niestety tylko sauna 10 minut jest tam przyjemnością, reszta to przykry obowiązek
Też muszę sporo pisać w pracy :) a sauna to lepiej w dzień bez treningu?

reklama
Do góry