Nasturtium
Fanka BB :)
Ech, to może założę, ale tuż przed spaniem, ja też trochę się rzucam ostatnio.Przy moim wierceniu się pewnie i tak koszule i kołdrę bym miała brudna, a ręcznik zostałby czysty
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ech, to może założę, ale tuż przed spaniem, ja też trochę się rzucam ostatnio.Przy moim wierceniu się pewnie i tak koszule i kołdrę bym miała brudna, a ręcznik zostałby czysty
Nooo zwłaszcza, że jestem na L4 to mam tego czasu dużo… pojadę pojadę jutro, a nóż widelec się mile zaskoczę szkoda, ze te jajowody jak się wytnie to nie odrastająNic, zupełnie nic i do tego rozbolala mnie głowa
Ech wspolczuje z tym jajowodem. W sumie nigdy nie ma pewności, który jajowod przechwyci komórkę, u mnie najczęściej lewy jajnik chowa się całkiem z tylu za macica, wiec czy on ma bliżej do tego lewego jajowodu wówczas do lekarza jedz, poza czasem nic nie tracisz
No ja chyba jednak też się skuszę....Miovelię nac bierzesz?też tak myślę i chociaż obiecałam sobie nie kupować więcej supli to zaraz zamawiam
Ale nie ma wtedy wątpliwości, co do przejęcia przez jajowod o słabych rzeskach. To wszystko jest zbyt skomplikowaneNooo zwłaszcza, że jestem na L4 to mam tego czasu dużo… pojadę pojadę jutro, a nóż widelec się mile zaskoczę szkoda, ze te jajowody jak się wytnie to nie odrastają
Ja tez właśnie skończyłam inofem i zaczęłam inozytol z aliness plus jak nie będzie dwóch kresek to kupuje miovelie, jak po jednym cyklu nic, to pogadam z doktorkiem, ze chce cloNo ja chyba jednak też się skuszę....Miovelię nac bierzesz?
Kurde, ile to będzie tabsów dziennie, zaraz se policzę...
To jest tzw. wietrzenie Bożeny.Dupa musi oddychać, takie jest moje zdanie.
Też muszę sporo pisać w pracy a sauna to lepiej w dzień bez treningu?No właśnie nie wiem czym, ostatnio mało co jest w stanie sprawić mi radość. Nawet w pracy czuje spadek efektywności. Jedynie muszę napisać wstawkę artykułu do gazety, bo muszę mieć to na rano w poniedziałek. Może bryknę sie na siłownie, ale niestety tylko sauna 10 minut jest tam przyjemnością, reszta to przykry obowiązek
Ty nie masz PCOS?też tak myślę i chociaż obiecałam sobie nie kupować więcej supli to zaraz zamawiam
Ja to w ogóle w domu też wietrzę ile się da. A latem to już w ogóle.To jest tzw. wietrzenie Bożeny.
Też nie cierpię spać w majtkach.