reklama
Nasturtium
Fanka BB :)
Skrócone do opuszka. Kolor nieco inny widzę niż „na żywo”.Dasz fote?
Załączniki
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Ja w majtkach tylko w okresSerio? Ja to bym bez majtek nie zasnęła
LadyCaro
kurde, właśnie ja czytałam, że w ciaży nie wolno, bo ma teratogenny wpływ na płód, ale nic o staraniach nie słyszałam. Ale chyba odstawie, i tak na czas wiosenno letni planowałam odstawić. Skończę opakowanie.Boze ja tez, wczoraj pół a dzisiaj drugie pół
Lady, a czytałam ostatnio żeby koniecznie odstawić retinol na czas starań, Ty chyba stosujesz? Czytałaś o tym?
LadyCaro
ja z reguły śpię w szortach, a ostatnio dupa na wolności i bardzo mi się to podobaSerio? Ja to bym bez majtek nie zasnęła
Nasturtium
No ja tak samo. Teraz to rozważam nawet żeby przy tych plamieniach nie zakładać. Wolę ręcznik pod dupę położyć .Ja w majtkach tylko w okres
LadyCaro
weri weri najsSkrócone do opuszka. Kolor nieco inny widzę niż „na żywo”.
Nasturtium
Dupa musi oddychać, takie jest moje zdanie.ja z reguły śpię w szortach, a ostatnio dupa na wolności i bardzo mi się to podoba
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Przy moim wierceniu się pewnie i tak koszule i kołdrę bym miała brudna, a ręcznik zostałby czystyNo ja tak samo. Teraz to rozważam nawet żeby przy tych plamieniach nie zakładać. Wolę ręcznik pod dupę położyć .
reklama
Kejcik
też tak myślę i chociaż obiecałam sobie nie kupować więcej supli to zaraz zamawiamStanowisko zespołu ekspertów na temat zastosowania N-acetylocysteiny w ginekologii i położnictwie
Właściwości i metabolizm NAC N-acetylocysteina (NAC) jest N-acetylowaną pochodną L-cysteiny [1]. Po spożyciu NAC jest niemal ca&www.forumginekologii.pl
Jeszcze tu wnioski z badań. Nie ma ich za wiele, ale tak sobie myślę, że chyba nie powinno to na nic zaszkodzić, a pomóc może…
Podziel się: