reklama
Lauritaa
Moderator
No właśnie też biorę ten z Aliness, ale strasznie dużo trzeba tych tabletek. Chciałabym coś w 1-2 kapsułkach. Ja z tych niepijących lekarstw
Może w weekend zrobię research.
Dzięki
Ogestan (ma tez kwas foliowy w skladzie, ale jest na PCOS) biorę od 2 tygodnii
Matylda.<3
Fanka BB :)
Teraz już nie mam nadzieji po tym co zobaczyłam…
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Hola, nie poddajemy się, wierzymy. Mi pink nigdy nie pokazał fałszywej kreski np. nie zakładaj, ze Ciebie to spotka. Czekaj ładnie na wynik bety, a my trzymamy kciuki za minimum dwucyfrowyTeraz już nie mam nadzieji po tym co zobaczyłam…
Mademoiselle_Nika
Moderator
Też bym się chętnie podłączyła pod tę prośbę. Jeżeli możnaEj dajta mi takiego e-booka
królowa_kresek😉🙃
Nie ma zadnych, chyba ze robiony w dniu @. A potem potwierdzony betąPinki tak oszukują, mnie też ostatnio w hu testy zrobiły
W takim razie w które najlepiej się zaopatrzać? Które są najlepsze z najlepszych?
AScarlett
Moderator
Chyba takich nie maPinki tak oszukują, mnie też ostatnio w hu testy zrobiły
W takim razie w które najlepiej się zaopatrzać? Które są najlepsze z najlepszych?
Mozna robic test pozniej to nie ma wątpliwości, ale wiemy ze ciezko sie powstrzymać
Ja mam po prostu mam kilka testow różnych żeby sprawdzić kazda ewentualna kreskę.
Ejj, nie ma co. Poczekaj na bete i będziesz dopiero wiedziala.Teraz już nie mam nadzieji po tym co zobaczyłam…
reklama
królowa_kresek😉🙃
Niepotrzebnie nastawiasz się negatywnie, każdy test moze się zdarzyć felerny, i niekoniecznie Ciebie teraz to spotyka. Wiadomo, oczekując na betę napiecie wzrasta i czarne chmury myśli Cię nachodzą. Ale spokojnie czekaj na potwierdzenie. Będzie pozytywnie.Teraz już nie mam nadzieji po tym co zobaczyłam…
Ja dzis robiąc test trzęsłam się jak galareta (chyba konczy mi się czas) nie wiem czemu są momenty, gdy tak reaguje i takie gdzie na luzie to robię.
Podziel się: