reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

reklama
Dziewczyny taki luźny temat. Co myślicie na temat wysyłania zaproszeń na ślub, chrzciny,komunię poprzez WhatsApp?
Jak zapraszaliśmy i już na prawdę nie byliśmy w stanie osobiście, to wysyłaliśmy pocztą + dzwoniliśmy, za granice tez. Teraz tez dostaliśmy jedno pocztą. Chyba to jednak ładniejsza forma, ale wiadomo zależy tez od sytuacji

mój się chętnie zapisał na badanie. Mówił ze była miła Pani i pewnie mu pomoże. 😂
Jak powiedziałąm staremu, że go zapisałam na badanie o zrobił wielkie oczy i powiedział "Tylko nikomu nie mów, że byłem na takim badaniu".

A jak przyszliśmy do kliniki to ja się tak stresowałam (on nie), że do babki powiedzialam, że bylam umówiona na badanie nasienia, na co ona "chyba Pan był umówiony".

Ps. na pobranie poszliśmy razem. To był jeden warunek starego ;)

To może niepotrzebnie robię tak codziennie te testy, chyba w pewnie sposób mnie to uspokaja, chociaż dzisiaj w drugą stronę, bardzo się zestresowałam :-(
Dzięki dziewczyny za wsparcie, czekam do wyników, nie wiem jak się skupie na pracy
Zleci, dasz radę. Czas płynie, z każdą sekundą do celu :)

Pinki tak oszukują, mnie też ostatnio w hu testy zrobiły
W takim razie w które najlepiej się zaopatrzać? Które są najlepsze z najlepszych?
Jak się testuje tak wczesnie i wypatruje kreskę z latarką to szczerze na każdym można dojrzeć cień. Więc albo testować później, albo cienie potwierdzać innymi testami.

reklama
Do góry