reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Dzien dobry, bojour, guten morgen, hello, witajcie. 😊🥰
Nie bylo mnie tu kilka dni. Wojna ze starym bo nagle mi oswiadczyl ze on jednak nie bedzie bablowal sie w gabinecie i badal nasienie. No tragedie mam z nim. Jak zaczynam tlumaczyc, ze musimy podejsc kompleksowo, to juz zaczynam plakac i nie mam sily. Walcze!

.....
Rany....tyle stron nie przerobienia a i jakies widzę spięcia są.

Dziewczęta, badzmy dla siebie dobre, dobre dla innych.
Niestety przestrzen wirtualna rządzi sie swoimi prawami. Czasamu warto jeszcze raz zczytac to co sie napisalo w odniesieniu do danej sytuacji.
Życzę Wam dobrego dnia, podwojnych kresek dla testujacaych .
Ps.
Czy pijecie rano kawe ? Wyczytalam i slyszalam ze picie rano kawy nie jest dobre dla naszego organizmu.tak do 10.00 rano, z uwagi na ten nieszczesny kortyzol.

Ja jest u Was? Ja jestem raczej z tych z niskich cisnieniem a jednoczesnie nerwus, oraz bradykardia. Dziwne ale tak jest.

,,,,,
A u mnie z nowości to amh wynik 0.97.
Cykl raczej bezowulqcycjny, wiec w w marcu nie bedzie co testowac
Boże, te chłopy to jak dzieci czasem... a co on na to, że Ty łazisz ciągle i pokazujesz krocze obcym ludziom kilka razy w miesiącu? To przy tym takie wielki wyczyn raz się zmasturbować do kubka?

Ja piję kawę rano, bo piję tylko jedną dziennie i tylko wtedy mam na nią ochotę.
Ale ja już mówiłam, że jak się dobrze czuję to robię jak uważam, a nie jak gdzieś wyczytam xD
ale nie zachęcam nikogo do takiego postępowania :D

reklama
Dzien dobry, bojour, guten morgen, hello, witajcie. 😊🥰
Nie bylo mnie tu kilka dni. Wojna ze starym bo nagle mi oswiadczyl ze on jednak nie bedzie bablowal sie w gabinecie i badal nasienie. No tragedie mam z nim. Jak zaczynam tlumaczyc, ze musimy podejsc kompleksowo, to juz zaczynam plakac i nie mam sily. Walcze!

.....
Rany....tyle stron nie przerobienia a i jakies widzę spięcia są.

Dziewczęta, badzmy dla siebie dobre, dobre dla innych.
Niestety przestrzen wirtualna rządzi sie swoimi prawami. Czasamu warto jeszcze raz zczytac to co sie napisalo w odniesieniu do danej sytuacji.
Życzę Wam dobrego dnia, podwojnych kresek dla testujacaych .
Ps.
Czy pijecie rano kawe ? Wyczytalam i slyszalam ze picie rano kawy nie jest dobre dla naszego organizmu.tak do 10.00 rano, z uwagi na ten nieszczesny kortyzol.

Ja jest u Was? Ja jestem raczej z tych z niskich cisnieniem a jednoczesnie nerwus, oraz bradykardia. Dziwne ale tak jest.

,,,,,
A u mnie z nowości to amh wynik 0.97.
Cykl raczej bezowulqcycjny, wiec w w marcu nie bedzie co testowac
Jako naczelna kawoszka pijąca po 3-4 kawy dziennie (czarne, bez mleka, najczęściej z ekspresu co mieli ziarenka) - tak, pije kawę everyday już od 7:30 😏😏😏

Chodzi mi jedynie o czytanie ze zrozumieniem. Nic więcej. Z mojej strony atmosfera jest zupełnie czysta. Rozumiem Wasz bulwers, tylko wierzcie mi, że zupełnie nie do tego zmierzałam i tak jak pisałam "moja ciąża zgrała się z naszym chwilowym poddaniem się",a nie, że zaszłam w ciążę, bo odpuściłam - dla jasności zupełnie nie wierzę w tę "magię".

To akurat już nie do Ciebie, ale pisanie, że komuś poradziłam, żeby odpuścił to gruba przesada, bo nic takiego nie miało miejsca, więc apeluję jednak o trochę rozsądku. :)
dziękuję, o to mi chodziło :) ja to uznaję za kropkę na końcu tej dyskusji z mojej strony, atmosfera oczyszczona, jedziemy dalej ;)

to na koniec tego nieporozumienia moje przesłanie:
1677224109875.jpeg

Tak więc chodźcie! :D

Boże, te chłopy to jak dzieci czasem... a co on na to, że Ty łazisz ciągle i pokazujesz krocze obcym ludziom kilka razy w miesiącu? To przy tym takie wielki wyczyn raz się zmasturbować do kubka?

Ja piję kawę rano, bo piję tylko jedną dziennie i tylko wtedy mam na nią ochotę.
Ale ja już mówiłam, że jak się dobrze czuję to robię jak uważam, a nie jak gdzieś wyczytam xD
ale nie zachęcam nikogo do takiego postępowania :D
Wiesz co, może on by fiutka też pokazał. My się przy lekarzu nie masturbujemy 😉

Ja jestem team wsparcia zawstydzonych chłopów, jak chcecie to dissujcie 😏🥰

reklama
Hej! A może warto byłoby znaleźć złoty środek w dyskusji z partnerem? Nie mógłby sam zawieźć próbki do laboratorium? Mój w ten sposób ogarnął badanie, bo widziałam, że go to krępuje.

Kiedyś piłam kawę nałogowo, od czasu problemów z sercem prawie nie piję. Ciśnienie mam idealne 120/70.
mój się chętnie zapisał na badanie. Mówił ze była miła Pani i pewnie mu pomoże. 😂

Do góry