LadyCaro
Fanka BB :)
Boże, te chłopy to jak dzieci czasem... a co on na to, że Ty łazisz ciągle i pokazujesz krocze obcym ludziom kilka razy w miesiącu? To przy tym takie wielki wyczyn raz się zmasturbować do kubka?Dzien dobry, bojour, guten morgen, hello, witajcie.
Nie bylo mnie tu kilka dni. Wojna ze starym bo nagle mi oswiadczyl ze on jednak nie bedzie bablowal sie w gabinecie i badal nasienie. No tragedie mam z nim. Jak zaczynam tlumaczyc, ze musimy podejsc kompleksowo, to juz zaczynam plakac i nie mam sily. Walcze!
.....
Rany....tyle stron nie przerobienia a i jakies widzę spięcia są.
Dziewczęta, badzmy dla siebie dobre, dobre dla innych.
Niestety przestrzen wirtualna rządzi sie swoimi prawami. Czasamu warto jeszcze raz zczytac to co sie napisalo w odniesieniu do danej sytuacji.
Życzę Wam dobrego dnia, podwojnych kresek dla testujacaych .
Ps.
Czy pijecie rano kawe ? Wyczytalam i slyszalam ze picie rano kawy nie jest dobre dla naszego organizmu.tak do 10.00 rano, z uwagi na ten nieszczesny kortyzol.
Ja jest u Was? Ja jestem raczej z tych z niskich cisnieniem a jednoczesnie nerwus, oraz bradykardia. Dziwne ale tak jest.
,,,,,
A u mnie z nowości to amh wynik 0.97.
Cykl raczej bezowulqcycjny, wiec w w marcu nie bedzie co testowac
Ja piję kawę rano, bo piję tylko jedną dziennie i tylko wtedy mam na nią ochotę.
Ale ja już mówiłam, że jak się dobrze czuję to robię jak uważam, a nie jak gdzieś wyczytam xD
ale nie zachęcam nikogo do takiego postępowania