reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Kobitki, jakie testy owulacyjne polecacie? Chciałam zamówić na allegro i 50sztuk w cenie 33zł marki HorinMedical czy 10 sztuk za 19.90 z domowe laboratorium? Czytałam opinie o tych HorinMedical i podobno mają nie wychwytywać piku.
Ja uzywam DOmowe Labolatorium i sobię chwalę. Ale nigdy nie testowałam innych, bo skoro te się sprawdzają to uważam, że nie am sensu ;)

reklama
U mnie dziś 10dpo biel na teście nic innego się nie spodziewałam 😔 miałam mieć dziś wolne sciagneli mnie do pracy 🤬 do tego od wczoraj z prawej strony cycek mnie boli tak bliżej pachy nie wiem czy się uderzyłam czy coś naciągnęłam no dzień zaczyna się fantastycznie 🤦‍♀️

to może spróbuję tak: odpuszczenie działa. Odpuściłam, nie zaszłam. W czym jestem gorsza?
Odpuściłam niedostatecznie? Za mało? Co jeszcze mogę zrobić, zeby odpuścić poprawnie i zajść?
Przepraszam dziewczyny, to nic do Was, ja po prostu mam alergię na odpuszczenie. Autentycznie, jak to słyszę, denerwuję się i czuję, że się we mnie gotuje. Dlaczego coś tak prostego jak odpuszczenie, o którym każdy mówi na mnie nie działa? A, bo to innym się udaje, nie mi.

Mam to samo. Czyli musimy sobie odpuścisz odpuszczenie :D

Siedzę już w poczekalni w labo. Ale się szybko ubrałam… torpeda. Teraz czekam na pozostałe testujące i trzymam kciuki.
Edward Scissorhands Reaction GIF by Tokkingheads

Tak sobie Ciebie wyobrażam w poczekalni pośdród ludzi. Nieuczesana, nieumalowana i tylko jedno w głowie mam.... choć beta hcg gram :D

reklama
Dziewczynki z PCOS i IO.
wczoraj na tt wyświetlił mi sie jakiś gościu, który opowiadał, że na te schorzebia dobra jest BERBERYNA. Nie wgłebiałam się w temat, bo mnie on nie dotyczy ale może którąś z Was to zainteresuje i sobie poczyta ;)

Do góry