reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Kobitki, jakie testy owulacyjne polecacie? Chciałam zamówić na allegro i 50sztuk w cenie 33zł marki HorinMedical czy 10 sztuk za 19.90 z domowe laboratorium? Czytałam opinie o tych HorinMedical i podobno mają nie wychwytywać piku.
Ja uzywam DOmowe Labolatorium i sobię chwalę. Ale nigdy nie testowałam innych, bo skoro te się sprawdzają to uważam, że nie am sensu ;)

reklama
U mnie dziś 10dpo biel na teście nic innego się nie spodziewałam 😔 miałam mieć dziś wolne sciagneli mnie do pracy 🤬 do tego od wczoraj z prawej strony cycek mnie boli tak bliżej pachy nie wiem czy się uderzyłam czy coś naciągnęłam no dzień zaczyna się fantastycznie 🤦‍♀️

to może spróbuję tak: odpuszczenie działa. Odpuściłam, nie zaszłam. W czym jestem gorsza?
Odpuściłam niedostatecznie? Za mało? Co jeszcze mogę zrobić, zeby odpuścić poprawnie i zajść?
Przepraszam dziewczyny, to nic do Was, ja po prostu mam alergię na odpuszczenie. Autentycznie, jak to słyszę, denerwuję się i czuję, że się we mnie gotuje. Dlaczego coś tak prostego jak odpuszczenie, o którym każdy mówi na mnie nie działa? A, bo to innym się udaje, nie mi.

Mam to samo. Czyli musimy sobie odpuścisz odpuszczenie :D

Siedzę już w poczekalni w labo. Ale się szybko ubrałam… torpeda. Teraz czekam na pozostałe testujące i trzymam kciuki.
Edward Scissorhands Reaction GIF by Tokkingheads

Tak sobie Ciebie wyobrażam w poczekalni pośdród ludzi. Nieuczesana, nieumalowana i tylko jedno w głowie mam.... choć beta hcg gram :D

reklama
Dziewczynki z PCOS i IO.
wczoraj na tt wyświetlił mi sie jakiś gościu, który opowiadał, że na te schorzebia dobra jest BERBERYNA. Nie wgłebiałam się w temat, bo mnie on nie dotyczy ale może którąś z Was to zainteresuje i sobie poczyta ;)

Do góry