Justynka28
Fanka BB :)
Człowieka nie zajrzy tu jedno popołudnie a tu tyle stron, może w poczekalni do labo nadrobię
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
rozwiń proszę, bo nie wiem co masz na myśli. Jeżeli Twoim zdaniem powinnam coś przecwiczyc, to to po prostu napisz wprostWygląda na to, że sporo osób ma tu coś do "przećwiczenia".
Pozdrawiam i miłego dnia dla wszystkich.
trzymamTrzymam kciuki
P.s. też lecę do labo, powotrzyc betę i proga oraz zrobić TSH.
Ej dajta mi takiego e-bookaW ogóle chciałabym wam powiedzieć, że @Bolilol stała się bohaterką naszego domu. Kilka dni temu podesłała mi e-booka z przepisami płodnymi. Mój mąż oczywiście z plodnych pozycji wybrał na pierwsze testy hot-dogi i burgery. Ale parę dni później mocno mnie zaskoczył. Wiecie, że jestem księgową więc to ja prowadzę nasz budżet domowy. Mój mąż nigdy się tym nie interesował. Do czego zmierzam Przyszedł do mnie ze szczegółową analizą naszych zakupów spożywczych. Sobie myślę o chu j mu chodzi. Po tej grubej analizie okazało się, że wydajemy w cholere kasy na żarcie. On coś podjada w stołówce, ja ostatnio nie mam żywcem czasu na gotowanie. Wiec też zamawiamy obiady, do tego jemy syf. Puenta jest taka, że oprócz analizy wydatków spożywczych moj mąż znalazł cateringi z fajnymi cenami, które cenowo wiele nie różnią się od tego co wywalamy. Do tego menu wygląda świetnie. I nie chodzi o zrzucenie wagi, tylko po prostu o zdrowsze odzywanie. Więc myślę że od marca zdecydujemy się na miesiąc pudełek i zobaczymy czy będziemy z tego zadowoleni
bez recepty najlepsze otinum, ale jeśli po jednym dniu nie przejdzie albo nie będzie poprawy, to po antybiotyk i krople na recepte lecPiąteczek! Co tu się wczoraj wieczorem działo czary mary, czary mary, oczyszczam atmosferę
Wczoraj pisałam że wykupiłam sobie pakiet tarczycowy...a właśnie zjadłam śniadanie i wypiłam kawę... No cóż, w poniedziałek mam urlop, to będzie dobry dzień na upuszczenie krwi.
Poza tym, wczoraj tak mnie ucho zaczęło boleć zaczęło się od tego że przełykając ślinę poczułam ból gardła a potem nagle takie kłucie w uchu... aktualnie leżę w szaliku ale zaraz trzeba wstawać się szykować do pracy. Może macie coś poleconego na ból ucha?
Miłego dnia
U mnie biel wizira.@black_angel @Brownie1992, @ann03, @AScarlett, @Aileen28, @poziommka proszę o informację o wynikach waszych dzisiejszych testów
Ja stosowałam dicortineff bardzo dobre krople ale one też na receptę byłyPiąteczek! Co tu się wczoraj wieczorem działo czary mary, czary mary, oczyszczam atmosferę
Wczoraj pisałam że wykupiłam sobie pakiet tarczycowy...a właśnie zjadłam śniadanie i wypiłam kawę... No cóż, w poniedziałek mam urlop, to będzie dobry dzień na upuszczenie krwi.
Poza tym, wczoraj tak mnie ucho zaczęło boleć zaczęło się od tego że przełykając ślinę poczułam ból gardła a potem nagle takie kłucie w uchu... aktualnie leżę w szaliku ale zaraz trzeba wstawać się szykować do pracy. Może macie coś poleconego na ból ucha?
Miłego dnia
Kocham Cie dziewczyno za to, że chciało Ci się dla nas narysować instrukcję parkowaniaRany jak mnie coś wczoraj w plecach zaczęło boleć, ciężko się schylać aż się zastanawiam czy plecy (dolny odcinek) mogą tak boleć na owulację?
Mąż z samego rana dostał smutną wiadomość - zmarła jego babcia. Za 2 dni jedziemy do jego rodzinnych stron na pogrzeb. Jakoś do mnie jeszcze nie dociera co się stało
Też ostatnio zauważyłam u siebie! Aż sobie zamówiłam serum z peptydami.
Nie no myślę że wielu osobom mija :d mi minęło. Też kiedyś zawsze sprawdzałam na street view jak wygląda okolica a teraz już rzadko mi się zdarza.
Hmm mnie fajnie instruktor nauczył parkować równolegle, może źle że na pamięć ale teraz już parkuję na czuja i nie mam z tym problemu. Tak mnie uczył:
1. Stanąć równo z autem przed naszym miejscem
2. Skręcić koła maksymalnie (wiadomo, w tą stronę żeby przy cofaniu skręcić w kierunku naszego miejsca)
3. Cofać tak długo aż w lusterku bocznym od strony ulicy zobaczymy cały przód auta stojącego za naszym miejscem
4. Wtedy trzeba wyprostować koła i cofać tak długo aż nasze tylne koło od strony ulicy znajdzie się w tej samej linii co koła samochodu za nami.
5. Skręcić koła w drugą stronę (niż w pkt2) żeby przodem auta wcelować w miejsce.
Kurde z opisu pewnie ciężko to załapać, na żywo było dużo prościej :d
W sumie mam czas więc zrobiłam rysunek pomocniczy xd
Zobacz załącznik 1499378
Pamietam Twoje dołączenie, tak bardzo delikatnie chciałam Ci wytłumaczyć, dlaczego powinnaś zmienić lekarza i ciesze się, ze tak się stało a bardzo nie chciałam Cię wystraszyć, ze tylko przyszłaś i już Ci mówią, ze wszystko zleCzytając Twój komentarz uruchomiły się u mnie wspomnienia z założenia konta na forum z grudniu. Otoczyłyście mnie tutaj ogromną troską i opieką, a byłam strasznie zagubiona. Nie wiedziałam prawie nic o biologii swojego organizmu. Byłam pod opieką marnego gina. Od razu Zazuu wzięła mnie w obroty Rany, jak dobrze, że na Was trafiłam
Wiesz... z każdego tematu można zrobić gównoburzę jeśli się chce, ale tutaj nie o to chodzi. I tak każda z nas ma ciężko, a tutaj mamy mieć swój azyl
Tak, na recepte te się dostale albo floxalJa stosowałam dicortineff bardzo dobre krople ale one też na receptę były