reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Drugi miesiąc roku mamy, drugie kreski wysikamy! 🤰🍾🥂

Zupełnie zbędny atak, Dziewczyny. Każdy z czymś walczy i chyba nikt (a z pewnością nie ja) tu nie umniejsza czyichś chorób, zaburzeń, dolegliwości, itp. Licytowanie się kto ma gorzej też nie ma sensu, bo żadna z nas nie ma prawa do takiego osądu. Podobnie było w ostatnim temacie o kolejnych ciążach. Czasem przykro się Was czyta, bo oczywiście, o ile po części jestem w stanie zrozumieć, że "mam dziecko, to mam łatwiej", to chyba część z Was zapomniała, że każda z tych dzieciatych staraczek mogła być w podobnym położeniu, co Wy teraz.
Aleee🤷🏻‍♀️
O co chodzi, bo nie wiem 🤯.
Kto kogo atakował?

reklama
Aaa dobra, już wszystko wiem.
Jak to dobrze, że poszłam spać przy 997 stronie.

Już widzę, dlaczego w nocy narąbałyście kolejnych kilkanaście stron.

Napiszę tak: chill.
Tylko chill Was uratuje.

Aaa, dziś zatestowałam. Już więcej testować nie będę. Było biało niczym na Antarktydzie, ale za trochę ponad 3 tygodnie wizyta, więc bez smutania🙂.

Ej śmiejecie się, a ja zaszłam po odpuszczeniu po 15 nieudanych cyklach. Serio! Uznaliśmy, że to widocznie nie czas na nas i bach, dwie kreski. 😂

Domyślam się, że tak może być, no ale co ja poradzę, że akurat ciąża zgrała się z naszym chwilowym poddaniem się. 😅

Nigdzie nie napisałam, że odpuszczanie działa. To było ironiczne. ;)

Wiesz co, to ja w takim razie mam taką uprzejmą prośbę: potrenuj trochę ironizowanie w formie pisemnej, ponieważ w tych wypowiedziach naprawdę nie widzę nic, po czym miałabym przypuszczać, że to wypowiedzi ironiczne. Unikniemy dzięki temu takich sytuacji w przyszłości.

Przepraszam ze przerywam sprzeczkę,ale mam cień!!
Jadę na betę!
Proszę oby to nie był fałszywy cień!

Załączniki

• IMG_3594.jpeg
    IMG_3594.jpeg
    275,3 KB · Wyświetleń: 154
Piąteczek! ♥️ Co tu się wczoraj wieczorem działo 😱 czary mary, czary mary, oczyszczam atmosferę 😁
Wczoraj pisałam że wykupiłam sobie pakiet tarczycowy...a właśnie zjadłam śniadanie i wypiłam kawę...👀 No cóż, w poniedziałek mam urlop, to będzie dobry dzień na upuszczenie krwi.
Poza tym, wczoraj tak mnie ucho zaczęło boleć 😭 zaczęło się od tego że przełykając ślinę poczułam ból gardła a potem nagle takie kłucie w uchu... aktualnie leżę w szaliku ale zaraz trzeba wstawać się szykować do pracy. Może macie coś poleconego na ból ucha?
Miłego dnia 😊

Piąteczek! ♥️ Co tu się wczoraj wieczorem działo 😱 czary mary, czary mary, oczyszczam atmosferę 😁
Wczoraj pisałam że wykupiłam sobie pakiet tarczycowy...a właśnie zjadłam śniadanie i wypiłam kawę...👀 No cóż, w poniedziałek mam urlop, to będzie dobry dzień na upuszczenie krwi.
Poza tym, wczoraj tak mnie ucho zaczęło boleć 😭 zaczęło się od tego że przełykając ślinę poczułam ból gardła a potem nagle takie kłucie w uchu... aktualnie leżę w szaliku ale zaraz trzeba wstawać się szykować do pracy. Może macie coś poleconego na ból ucha?
Miłego dnia 😊
niestety nie mam nic do polecenia, ale życzę Ci zdrówka i lepszego samopoczucia w ten piątunio i weekend 😘

reklama
Do góry