reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drogeria :)

Kruszka, jesli nie wierzysz w przesądy (a ja nie wierze - uwazam ze to jedna wielka bzdura), to mozesz farbowac wlosy, tylko wybieraj farbe bez amoniaku.

Przesądy? Wow, o tym nie wiedziałam... Myślalam po prostu, ze to szkodzi maluchom w tak wczesnej ciazy... Ok, jade teraz na kilka dni do mamy to wybiorę sie na spokojnie do fryzjera.

reklama
No sa takie przesady, ze jak sie zafarbuje wlosy, to moze dziecko miec plamy na swoich wlosach jak sie urodzi :) i takie tam glupoty. Amoniak moze zaszkodzic oczywiscie, ale teraz jest duzy wybor farb bez amoniaku :)

a ja dziś wymyśliłam,że zetnę włosy, mam pomysł na taką fryzurę mniej więcej:
04.jpgfryzura-dluga_grzywka1-150x150.jpgfryzura-dluga_grzywka2-150x150.jpgfryzura-dluga_grzywka3-150x150.jpgkrttop5 (4).jpg

ale dygam ciut:p

to można szaleć;-)
ja kiedyś ścięłam z włosów za łopatki na króciutko na chłopaka to dopiero był szok dla wszystkich:-) potem jeszcze z 2 razy zapuszczałam, ale jednak ciągle wracałam do krótkiej fryzurki

No własnie mam taką chęc:) kiedyś miałam kręcone i wtedy uwielbiałam długie, potem - jakieś 4 lata temu, ni z tegi ni z owego się wyprostowały i lipa.... na początku stycznia zrobiłam trwałą na grubsze wałki ale teraz ona juz nie wygląda - prawie jej nie ma.... ogólnie wkurzają mnie.... a wyczytałam dziś że ta fryzurka dobra jest do okrągłej buzi i jakoś tak wydaje się ok:)

Nanulika bardzo ładna fryzurka (tylko ja jestem za leniwa do codziennego układania), do odważnych świat należy :-) w ciąży z Tomkiem miałam włosy do pasa i ścięłam do ramion, odrazu odżyłam :D

reklama
Do góry