reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drogeria :)

reklama
Ja sobie zakupilam "intensywny preparat antycellulitowy" i "specjalny preparat do pielegnacji biustu" z serii Perfecta mama (dax cosmetics). Czy dzialaja okaze sie po ciazy:p poki co smaruje tym pierwszym brzucho.boczki,dupke i gorna czesc ud,a drugim piersi i ramiona. Pieknie pachna!

JA cala ciaze smarowalam sie preparatem na rozstepy i bylo ok, a i tak 2 tyg przed porodem wyskoczylo mi pelno na brzuszku i udach. Czytalam, ze to glownie kwestia genow, wiadomo, ze warto tez uzywac kosmetykow, ale jak sa nam pisane rozstepy to drogie kremy tego nie zmienia - niestety.

Ja niestety tez słyszałam , ze wszystko zależy od genów i niektóre jesteśmy podatne na rozstepy. Koleżanka bardzo mi
poleciła Mustela 9 miesięcy- stretch marks- double action . Niestety ona jest trochę droższa bo ok 60-70 zł.

Ja uzywalam Fissan . Kremowalam codziennie brzuszek i pomimo,ze bardzo urosl nie mialam zadnych rozstepow. Polecam !!!

ja tez trochę fissana używałam, ale on może wdużej mierze nie pasować pod tym względem, że makabrycznie tłusty, w zasadzie mało co się wchłania, ale na pewno dobrze nawilża

na pewno polecę Mustelle - cała seria jest ok - swego czasu też używałam ziajki - też jest seria brzuszkowa.
Ppo pierwszej ciąży brzuszek czysty ale niestety pośladki w rozstępach a to dlatego, ze generalnie mam wąskie biodra i tak się porobiło w tym miejscu...

Polecam samo robiony peeling - oliwka+ cukier wymieszać i delikatnie myjką bawełnianą wcierać w skórę - będzie super nawilżona, a nie lepka jak po samej oliwce i fajnie ukrwiona...

Dziewczyny jakiego tuszu do rzęs używacie?

ja aktulanie używam loreal lash architect - ale nie wiem czy zwykłe 2000 calorie nie są takie same...

Naturalny pelling oliwa z oliwek+ kawa mielona. Cudowna skóra i piękny zapach. Polecam

Ja obecnie mam tusz firmy Clinique ale chce zmienić. Miałam z loreal Architect 4D. Lubię eksperymentować dlatego pytam jakich ruszy uzywacie :)

Ja niestety tez słyszałam , ze wszystko zależy od genów i niektóre jesteśmy podatne na rozstepy. Koleżanka bardzo mi
poleciła Mustela 9 miesięcy- stretch marks- double action . Niestety ona jest trochę droższa bo ok 60-70 zł.

Kupilam - i jak na razie bardzo lubie mustele za zapach i to jak sie wchlania. Czy dziala powiem za kilka miesiecy :-)

Naturalny pelling oliwa z oliwek+ kawa mielona. Cudowna skóra i piękny zapach. Polecam

Ja obecnie mam tusz firmy Clinique ale chce zmienić. Miałam z loreal Architect 4D. Lubię eksperymentować dlatego pytam jakich ruszy uzywacie :)

Tez uzywam teraz loreal architect. Nawet nie jest zly, ale kolejny zamierzam kupic innej firmy - ciagle szukam tuszowego idealu:-)

I nie skończyłam o tych kosmetykach, bo mały mi się obudził a cały weekend zalatany był.
Więc te kosmetyki anytcellulitowe przeznaczone dla kobiet w ciązy to jak najbardziej. ale ozostła reszta wyszczuplających nie dla kobiet w ciązy to nie.
Kosmetyki z wyciągiem z białak soi, olejem sojowym,kosmetyki z algami,tetracykliny zawarte w kosmetykach przeciwtrądzikowych,olejek rozmarynowy,olejek bergamotowy,kwasy owocowe AHA.

JA używam tuszu z Bourjois tego czarnego z rozowa zakretka albo zólty Meybelinne

reklama
Do góry