e-stera
Fan(ka)
Kosmetyki zakazane to te z witamina A(retinol), i wszystkie te , które pobudzają antycellulitowe np. z kawą , guaraną
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja uzywalam Fissan . Kremowalam codziennie brzuszek i pomimo,ze bardzo urosl nie mialam zadnych rozstepow. Polecam !!!
Dziewczyny jakiego tuszu do rzęs używacie?
Ja niestety tez słyszałam , ze wszystko zależy od genów i niektóre jesteśmy podatne na rozstepy. Koleżanka bardzo mi
poleciła Mustela 9 miesięcy- stretch marks- double action . Niestety ona jest trochę droższa bo ok 60-70 zł.
Naturalny pelling oliwa z oliwek+ kawa mielona. Cudowna skóra i piękny zapach. Polecam
Ja obecnie mam tusz firmy Clinique ale chce zmienić. Miałam z loreal Architect 4D. Lubię eksperymentować dlatego pytam jakich ruszy uzywacie