reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Drogeria :)

Anka polecam estee lauder sumptuous ma klasyczną szczoteczkę i ładnie wydłuża rzęsy nie sklejając ich, fajny jest też z firmy artdeco, ale nie pamiętam dokładnej nazwy (też ze zwykłą szczoteczką) :-)

reklama
ja dwa razy dziennie smaruję się balsamem BIELENDA SEXY MAMA (raz dziennie całe ciało, a raz dziennie brzuch, piersi, plecy i uda) zna ktoś może już działanie tego balsamu z porzednich doświadczeń?
wink2.gif
wcześniej stosowałam balsamu ZIAJA MASŁO KAKAOWE bo pięknie pachniał czekoladą,ale wyskoczyła mi po nim wysypka na brzuchu i plecach
sorry2.gif
dajcie cynka jak coś odkryjecie
yes2.gif

Dziewczyny a co wiecie na temat farbowania włosów. Chciałam jeszcze odpuścić do końca trymestru, ale wczoraj moj mąż powiedział, że powinnam pomalowac wlosy. Mowie mu, że jeszcze nie.... A Wy co sądzicie na ten temat?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Kruszka, jesli nie wierzysz w przesądy (a ja nie wierze - uwazam ze to jedna wielka bzdura), to mozesz farbowac wlosy, tylko wybieraj farbe bez amoniaku.

Do góry