reklama
Najwspanialszą wiadomość jaka mogłaś dostać. Ucałuj go od forumowej ciotki [emoji3059][emoji7] nacieszcie się sobą. Moze pozwolą ci go kangurowac?Wznowili nam odwiedziny [emoji2956] jutro jadę do Dominiczka [emoji3526][emoji3526][emoji3526][emoji3526]
Wiola35*
Fanka BB :)
Nie wiem czy już na tyle mi pozwola, ale grunt, że możemy do niego pojechać i wejść razem , bo na początku przed zakazem odwiedzin mógł tylko jeden rodzic. Bedziemy mieć pół godzinki. Nie wiele, ale i tak jestem szczęśliwa, że wogole możemyNajwspanialszą wiadomość jaka mogłaś dostać. Ucałuj go od forumowej ciotki [emoji3059][emoji7] nacieszcie się sobą. Moze pozwolą ci go kangurowac?
Najważniejsze, że będziecie razem. Naladujecie akumulatorki na ciąg dalszy. To beda jednorazowe odwiedziny, czy pozwalają już częściej maluszka odwiedzać?Nie wiem czy już na tyle mi pozwola, ale grunt, że możemy do niego pojechać i wejść razem [emoji2956], bo na początku przed zakazem odwiedzin mógł tylko jeden rodzic. Bedziemy mieć pół godzinki. Nie wiele, ale i tak jestem szczęśliwa, że wogole możemy [emoji3590]
Cieszę się, że możecie się zobaczyć [emoji3059]
Wiola35*
Obecne informacje są takie, że raz w tyg po 30 min. To tak na ten moment.Najważniejsze, że będziecie razem. Naladujecie akumulatorki na ciąg dalszy. To beda jednorazowe odwiedziny, czy pozwalają już częściej maluszka odwiedzać?
Cieszę się, że możecie się zobaczyć [emoji3059]
To bardzo dobre wiadomości. Raz w tygodniu to brzmi całkiem dobrzeObecne informacje są takie, że raz w tyg po 30 min. To tak na ten moment.
olka100993
Wiola to super dobre i to, niż nie widzenie dziecka tygodniami maluch też odrazu poczuję mamę i dostanie jeszcze więcej powera chociaż on i tak jest niesamowity
Wiola35*
Oczywiście dla mnie nawet wejście na 5 minut byłoby wielkim szczęściem. Mam nadzieję, że przekażę mu duuzo tego powera i masę miłości. Dla taty też wielki dzień bo widział synka tylko na zdjęciach. Cieszę się że możemy pójść razemWiola to super dobre i to, niż nie widzenie dziecka tygodniami maluch też odrazu poczuję mamę i dostanie jeszcze więcej powera chociaż on i tak jest niesamowity
mi1979
Woow rewelacyjna wiadomość.Wznowili nam odwiedziny jutro jadę do Dominiczka ☺☺☺☺
Udanego, cudownego dnia dla Was
reklama
Alusia_1992
To NAPEWNO będzie wspaniały dzień!!!