reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dominik - mały wojownik

reklama
Najwspanialszą wiadomość jaka mogłaś dostać. Ucałuj go od forumowej ciotki [emoji3059][emoji7] nacieszcie się sobą. Moze pozwolą ci go kangurowac?
Nie wiem czy już na tyle mi pozwola, ale grunt, że możemy do niego pojechać i wejść razem 🤩, bo na początku przed zakazem odwiedzin mógł tylko jeden rodzic. Bedziemy mieć pół godzinki. Nie wiele, ale i tak jestem szczęśliwa, że wogole możemy ❤️

Nie wiem czy już na tyle mi pozwola, ale grunt, że możemy do niego pojechać i wejść razem [emoji2956], bo na początku przed zakazem odwiedzin mógł tylko jeden rodzic. Bedziemy mieć pół godzinki. Nie wiele, ale i tak jestem szczęśliwa, że wogole możemy [emoji3590]
Najważniejsze, że będziecie razem. Naladujecie akumulatorki na ciąg dalszy. To beda jednorazowe odwiedziny, czy pozwalają już częściej maluszka odwiedzać?
Cieszę się, że możecie się zobaczyć [emoji3059]

Wiola to super ;) dobre i to, niż nie widzenie dziecka tygodniami :) maluch też odrazu poczuję mamę i dostanie jeszcze więcej powera 😉 chociaż on i tak jest niesamowity 🥰

Wiola to super ;) dobre i to, niż nie widzenie dziecka tygodniami :) maluch też odrazu poczuję mamę i dostanie jeszcze więcej powera 😉 chociaż on i tak jest niesamowity 🥰
Oczywiście :) dla mnie nawet wejście na 5 minut byłoby wielkim szczęściem. Mam nadzieję, że przekażę mu duuzo tego powera i masę miłości. ❤️ Dla taty też wielki dzień bo widział synka tylko na zdjęciach. Cieszę się że możemy pójść razem ☺️

reklama
Do góry