reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolnoślązaczki z Głogowa i nietylko :)

Izus jak sobie radzisz w te temperatury z brzuszkiem :confused: Pewnie nie lekko...
Z moim szkrabem wygodniej,bo nie ma tyle ubierania,tylko cyk cyk i jesteśmy na dworku.
A tak swoją drogą to nie chciałaś wpaść na wątki majówek 20007 :confused: Miałabyś z kim powymieniać się doświadczeniami.No,chyba,że masz inne zajęcia i koleżanki z małymi dziećmi,to nie namawiam tylko podpowiadam ;-)
Mi było i jest nadal o wiele lżej poklikać na forum,gdzie inne mamy przechodzą podobne sytuacje :-)

reklama
evelinka te upały mnie dobijają:baffled: Najgorsze są noce ,nie dość że nie mogę sobie pozycji znalezć to jeszcze tak duszno:-(
Ohhh kiedy urodzę wkoncu;-) Na codzień siedzę na forum na maluchy.pl
Poza tym się nudzę,bo chodzić mi nie zabardzo wolno:confused: Mam nadzieje że niedługo pochwalę sie moją córeczką:-D
Może kiedy ja odchowam troche córkę to ty będziesz znów w ciąży...role sie zamienią:-p

Siedzę na forum tic tak.pl -najwięcej.Choc na maluchach też czasem bywam,łapie się wszystkiego z nudów...:-)

Może kiedy ja odchowam troche córkę to ty będziesz znów w ciąży...role sie zamienią:-p
A może jak Ty odchowasz trochę córkę to obie będziemy w ciąży :confused: Będzie sprawiedliwie :-p:laugh2:
No ja myślę,że się pochwalisz malutką i znajdziesz czas,żeby dać znać jak poród(a na pewno szybko i zgrabnie ;-) )

A może jak Ty odchowasz trochę córkę to obie będziemy w ciąży :confused: )
Jak ja urodzę malutką to poczekam sobie parę lat z następnym dzieckiem:tak:a
przynajmniej tak myśle teraz...zobaczymy czy to nie urodzi się jakaś rozrabiara to może na jednym dziecku skończę;-)choc chciałabym mieć dwójkę:rofl2:na moje nieszczęście dziś znów zapowiada sie upalny dzionek:confused:
AAAA Wszystkiego najlepszego z okazji dnia mamy:happy2:

Izus widzę po zmianie suwaczka,że jeszcze czekasz na wielki dzień :confused::-)
Mam nadzieję,że się trochę u nas wypogodzi,żeby z Dominkiem na dworku pobrykać...
A za te życzenia serdecznie dziękuję ;-)

reklama
No no no widzę, że wątek mozolnie , ale się rozwija :-) Strasznie dawno tu nie zaglądałam :sorry2: Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia ;-)

Do góry