reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolnoślązaczki z Głogowa i nietylko :)

Przynajmniej ominęło mnie kupowanie łóżeczka,wózka,nosidełka czyli tych najdroższych rzeczy a to dlatego że moja teściowa urodziła w zeszłym roku córcie(moja córka bedzie miala o rok młodszą ciocię):-D Udało sie!!:tak:

Wow!Gratulacje dla Teściowej.To rzeczywiście się trafiło.Będzie się miała mała z kim bawić,a i Tobie lepiej,bo podrzucisz i teściowa odświeżone doświadczenie to się dobrze małą zajmie.Aż zazdroszczę.U mnie w rodzinie nie ma takich maluchów i na imprezach Domiś odosobniony taki wśród starszaków.Na osiedlu też mało co w tym wieku,także z koleżeństwem ciężko.
A naszego szpitala się nie bój,nie jest aż tak źle jak niektórzy twierdzą.A co by nie było to i tak Ci przestanie przeszkadzać z chwilą,gdy przytulisz maleństwo :tak:

reklama
Hej
Pozdrawiam Glogow :-D:-D:-D
Jestem urodzona Glogowianka i moj maz tez ;-)
Niestety mieszkalam tam tylko jakis krotki czas,bedac niemowlem a moj maz tylko tam urodzony bo jako jedyny oddzial zakazny byl wtedy w Glogowie :tak:

Ale ja bardzo czesto bywam w Glogowie bo mam tam babcie i ciocie ukochana :-):-)

evelinka będę rodzić z Głogowie (chociaz ostatnio zastanawiałam sie nad Lubinem ale mi jakoś przeszło) Niewiem czy to dobry wybór ale dopóki sama sie nie przekonam to sie nie dowiem ;-)

Oj a co Ciebie ciagnie do Lubina?
O zgrozo chyba nie na Bema?
Nie rodzilam tam,ale jestem mieszkanka Lubina i wiem co sie dzieje na Bema.Lepiej w Glogowie rodzic :tak:
Feminy tez nie polecam,mam chrzesniaka urodzonego tam.Jego matka przezyla tam traume :wściekła/y:
Ale pewnie za Femine to po lbie dostane bo czesc kobiet broni jej jak ognia :dry::dry:

anineczka WITAJ!!!! Cieszę się że ktoś tu jeszcze zagląda;-) Zastanawiałam się nad szpitalem bo oczywiście nasłuchałam się przeróżnych historii na temat naszego szpitala,feminy i szpitala na Bema.I jednak urodzę w Głogowie nie ma co wymyślać...przeciez tyle kobiet rodzi u nas i jakos nie narzekają a ja przynajmniej mam poczucie bezpieczeństwa że mam wszystkich na miejscu i pod ręką:-)
evelinka teściowej też sie poszczęściło-to jej szóste dziecko!!!A ona ma przecież już 50 lat:eek: Dzięki Bogu wszystko bylo i jest wporządku...jednak mimo wszystko SZOK (zwłaszcza dla rodzeństwa gdzie najwyższa różnica wieku to 29 lat):szok:

Anineczka dzięki za pozdrowienia i fajnie,że zajrzałaś,bo nas tu malusieńko.A mieszkasz gdzie,bo pisałaś,że w Lubinie a pod nickiem masz co innego :confused: :-) Poza tym mamy maluchy w podobnym wieku,także może kiedyś się zgadamy do Okparku jak przyjedziecie do babci ;-) Bo na córcię Izus trzeba będzie zaczekać :tak:
Z tą teściową to rzeczywiście szok.Sorki,że zapytam,ale oni się starali o dziecko czy tak wyszło szczęśliwie :confused:

Aaaa Anineczka dopiero dojrzałam,że w ciąży jesteś.Gapa ze mnie.Gratuluję i podziwiam.Też już bym chciała rodzeństwo dla Domiśka,ale jeszcze nie wiem,czy nie będę się starać o pracę.

evelinka raczej nie starali sie o dzidziusia:zawstydzona/y: Zreszta jak teściowa poszła do lekarza bo okres jej się zatrzymał to lekarka zbadała ją i powiedziała że po prostu przekwita i dlatego nie ma okresu:szok: Hehe i teraz ma juz roczna "menopauze" w domku;-)

No,ja tak a propo słyszałam w tv o takim przypadku,że kobiecie tak powiedzieli,a przybieranie w brzuszku przypisali kamieniom i jak poszła na operację na nie,to urodziła :szok: :-)

A u Ciebie jak,Izus,skurcze przepowiadające już są czy jeszcze czekasz na pierwsze objawy :confused: Ale super,tak szybko zleciało i niedługo napiszesz,że masz malutką przy sobie ;-)

reklama
evelinka skurcze już czuję i oczywiście zastanawiam się czy to już ;-)Faktycznie czas szybko zleciał jeszcze niedawno cieszyłam się że zaczęłam czuć ruchy malutkiej a już niedługo będe miała ją przy sobie:tak:
Mam tylko nadzieję że poród szybko będzie postępował...:confused:

Do góry