reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolnoślązaczki z Głogowa i nietylko :)

No no no widzę, że wątek mozolnie , ale się rozwija :-) Strasznie dawno tu nie zaglądałam :sorry2: Pozdrawiam Was wszystkie i życzę miłego dnia ;-)
Mozolnie,bo MaMałgosia i Inka gdzieś zaginęły w akcji :-p:rofl2::laugh2: A poza tym mało głogowianek chyba na bb zagląda...Tak wogóle to co u Ciebie?Mały zdrowy?Dalej chce wszystko sam robić? Mój to powoli chyba przechodzi ten okres buntu,ale świat poznaje na różne sposoby,jak się da :happy2:
Izus jak tam?Córcia już się szykuje?

reklama
MaMalgosia witamy i dziekujemy :tak:
evelinka szykuje sie tylko nie wiadomo na kiedy ;) a miałam nadzieję że szybko urodzę tzn w terminie :baffled: Jednak widać że małej podoba sie w brzuszku,nic nie zostało tylko cierpliwie czekać;-)

izus85 z prespektywy czasu mogę Ci powiedziec jedno :) Wypoczywaj ile możesz, wyleguj się na kanapie z pilotem w ręku aż do obrzydzenia, śpij do której sobie chcesz i choć spać o której Ci się zamarzy :)) bo tuż za rogiem czeka na Ciebie Twoje najukochańsze słoneczko , ale i ogrom obowiazków i nieprzespanych nocy.....
Mimo wszytsko napewno brzusio Ci srasznie przeszkadza, a do tego te cholerne upały!! Mieszkam na 4 piętrze (w bloku) i czuje się tu jak w wylęgarni drobiu :))))
Mamusie miłego wieczorku życzę :))

evelinka między naszymi chłopcami jest mała równica wieku :-) Mój dostał ostatnio szału. Nie wiem co to, ale mam nadzieję, ze to minie :wściekła/y: Nie słucha się i robi wszytsko na przekór , masakra jakaś :rofl2:

evelinka między naszymi chłopcami jest mała równica wieku :-) Mój dostał ostatnio szału. Nie wiem co to, ale mam nadzieję, ze to minie :wściekła/y: Nie słucha się i robi wszystko na przekór , masakra jakaś :rofl2:
Mojemu ten szał powoli przechodzi,ale jak go coś zainteresuje to jest gotów pokonać wszelkie przeszkody.A my jesteśmy po to,aby hamować jego zapędy.A na przekór to lubi..sikać wszędzie tylko nie do nocnika :no:

Hej :-)
evelinka, wczoraj poświęciłam wieczór na zdobycie odpowiedzi odnośnie tego co mój Smyk wyczynia ze mną i otoczeniem i ...... trafiłam na odpowiedz :tak: Szok , bo wszystko wskazuje na to, ze to nic innego jak BUNT DWULATKA :szok: . Prześwietliłam każdą stronę na ten temat i cóż.... Nie będzie łatwo, ale trzeba sie z tym zmierzyc i uzbroić w cierpliwość :cool:

A gdzie izus ?? :happy: Czyżby........... :-)

Jestem,jestem - niestety :-(
Stwierdziłam że jak do piątku nie urodzę to pójdę do szpitala na KTG może mi powiedzą czy wkońcu coś się tam dzieje...
Ohh to czekanie...:-(
BUNT DWULATKA-hmmm no niezazdroszczę ;-) hehe

Pewnie córci dobrze w brzuszku, albo sprawdza Twoją wytrzymałosć :-D;-)
No niestety synek daje mi popalic:oo2:, ale....... za dwa latka będą duże szanse , ze coś Ci doradzę :-D:cool:

Z tego co pamiętam to nie ma nic złego w tym , że dzieciątko przychodzi na świat w 42 tygodniu. Fakt, to już ostateczność, ale nie martw sie na zapas, tylko wypoczywaj i się relaksuj :tak: Ja jestem dobrej myśli i sądzę, ze bobasek do piątku nie wytrzyma w brzuszku :tak::-)
Miłego wieczoru Głogowianki :-)

MaMałgosia też czytałam niegdyś o tym buncie i doszłam do wniosku,że wszystko zależy od naszych reakcji na zachowanie dziecka i stawianiu mu granic kiedy to konieczne.Ale nie powiem,że "wkurzające" zachowania Domiśka też lubiłam zwalać na ten bunt albo zęby :-D;-)
Izus trzymaj sie i nie martw.Ja też po terminie tylko marzyłam,zeby się brzuszka pozbyć i być z małym,ale dobrze Ci MaMałgosia pisała-odpoczywaj ile możesz :tak: No,chyba,że już Cię rusza/yło :confused::cool2:

reklama
evelinka jeśli Twoje dziecko tego nie doświadcza to moge jedynie pogratulować i pozazdrościć :-);-)

Do góry