reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolnoślązaczki z Głogowa i nietylko :)

Dziewczyny pewnie macie racje z tym odpoczywaniem....ale ja mam już dosyć spania,wylegiwania się i tego nic nie robienia :confused:
Taka bezradność mnie dobija:wściekła/y:
Wiem że jak mała się urodzi będę marudzić że nie ma chwili spokoju ale przynajmniej coś się będzie dziać ;-)
Oczywiście jak narazie nic się nie dzieję:baffled: Więc zobaczymy co jutro rano lekarz powie...
Pozdrowionka

reklama
izus doskonale Cię rozumiem , bo przeżywałam to samo. Nie mogłam sie doczekać kiedy w końcu urodzę, bo byłam znudzona czekaniem i nic nie robieniem. Ja wiem , ze łatwo jest mówić żeby się relaksować jak się już tego ma serdecznie dosyć , ale ..... Strasznie brakuje mi od 2 lat chwili spokoju , wylegiwania sie przed Tv i poprostu NIC NIE ROBIENIA :tak: Izus poprostu chcemy dla Ciebie jak najlepiej :tak::-)

Izus moze idz na spacerek , czasami wysiłek przyśpiesza poród;-) , chociaż.....
ja myłam okna, chodziłam w 39 tygodniu ciąży ok 5 km dziennie i ...była ciiiiisza . Co nie znaczy , że u Ciebie będzie tak samo ;-)

Miłego wieczoru babeczki :-)

evelinka jeśli Twoje dziecko tego nie doświadcza to moge jedynie pogratulować i pozazdrościć :-);-)
:-) a może się zdążyłam przyzwyczaić:-p Ogólnie to parę miesięcy wstecz,kiedy Domiś odkrył,że na nóżkach może wszędzie wleźć i się sprzeciwiać starszym to przeszłam załamkę.Nawet ze strachem czytałam o ADHD i się zamartwiałam.Jakoś przetrwaliśmy i na dzień dzisiejszy mam więcej cierpliwości.
Izus do rad dodam,że jest też inny sposób przyspieszenia porodu,ponoć zalecany i bardzo przyjemny:cool2::rofl::-p:biggrin2:

A my jesteśmy z kopenika :-) W różne miejsca chodzę na spacerki. Najczęściej na osiedlowy plac zabaw, ale bywam również w parku na Budowlanych i innych :-D
Odnośnie OKparku to byliśmy kilka razy. Mały nie bardzo się tam odnajdywał i dałam sobie spokój.:cool2:

Na Kopernik to rzadko chodzę,ale park na Budowlanych jak najbardziej :-) Ja własnie jeszcze nie byłam w OkParku,czekam na dobry moment.Mieliśmy iść na Dzień Dziecka,ale doszłam do wniosku,że będzie sporo starszaków,a lepiej byłoby żeby się zaznajomił z tym miejscem we względnym spokoju.
No,czekamy na relację Izus i jakieś zdjątko nowej obywatelki Głogowa,bo już chyba po:tak:

No to witam dziewczyny !!!:-)
Chciałam się pochwalić że dnia 20.06 o godzinie 12:05 przez cesarskie cięcie przyszła na świat Nikola z wagą 4300 i długa na 58 cm.Jednak malutka dostała mocnej żółtaczki i musiałyśmy siedzieć w szpitalu na naświetlaniu:-(
Musze wam powiedzieć że straszne były te dni w szpitalu ale na szczęscie juz wszystko wporzadku i jestesmy w domku!!!!:-DPozniej wkleje fotki Nikoli .Pozdrawiam

reklama
narodzinyrz8.gif

Z okazji narodzin Waszej córeczki,
która swoim przyjściem na świat
uradowała tak wiele osób,
życzymy Wam, aby rosła duża,
silna i zdrowa, i żeby była dla Was
źródłem nieustającej radości.

Do góry