reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

reklama
Dziewczyny ta wysypka po trzydniówce to jak długo się utrzymuje? My właśnie ją przeszliśmy i Marcel ma cały brzuszek zsypany, szyjkę i na czole trochę.
Nie jestem pewna czy to to, no ale przez trzy doby gorączkował (żadnych innych objawów) a na czwarty, czyli dziś rano, wysypka. Dla pewności dziś idziemy do lekarza.

A MÓJ MACIEK MA DZISIAJ BIEGUNKĘ:no:, BYŁAM U LEKARZA BO ZAUWAŻYŁAM KREW I ŚLUZ-MAM MU PODAWAĆ SMECTE I LAKCIT FORTE I DIETA.PEWNIE JAKIŚ WIRUS SIĘ PRZYPAŁĘTAŁ SZKODA MI TEGO MOJEGO SZKRABA:-:)-:)-(

Zdrówka życzymy wszystkim chorowitkom.
Oleńkę komary i meszki omijają z daleka, ja jestem cała zrąbana a ona nic. Całe szczęście

Madziu zapalenie spojówek może być wirusowe,mój chrześniak często łapie.
Wojtka też nic nie gryzie,ake dziś się walnął kluczmi w głowę aż taka gulka mu wyskoczyła.Na szczęście przyłożyłam zimną łyżkę i zniknęła:sorry2:

Zdrówka dla Maćka!:tak::sorry2::-)
Mamomarcela u nas wysypki po 3dniówce niebyło wcale, ale dzisiaj to już pewnie jesteś po wizycie u lekarza więc wiesz wszystko! Pisz nam tu co i jak!:tak:
a z naszego Wojtuśka to twardziel jest i zuch!:rofl2::tak:;-):rofl2::tak:

reklama
Wysypka powinna być krótka.Pati wyskoczyły jakieś krostki na oczku, górnej powiece. I już z tydzień się trzymają. Małej na razie żąden komar nie ugryzł ,a byłyśmy wśród nich.

Do góry