reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

reklama
Dziewczyny ta wysypka po trzydniówce to jak długo się utrzymuje? My właśnie ją przeszliśmy i Marcel ma cały brzuszek zsypany, szyjkę i na czole trochę.
Nie jestem pewna czy to to, no ale przez trzy doby gorączkował (żadnych innych objawów) a na czwarty, czyli dziś rano, wysypka. Dla pewności dziś idziemy do lekarza.

A MÓJ MACIEK MA DZISIAJ BIEGUNKĘ:no:, BYŁAM U LEKARZA BO ZAUWAŻYŁAM KREW I ŚLUZ-MAM MU PODAWAĆ SMECTE I LAKCIT FORTE I DIETA.PEWNIE JAKIŚ WIRUS SIĘ PRZYPAŁĘTAŁ SZKODA MI TEGO MOJEGO SZKRABA:-:)-:)-(

Zdrówka życzymy wszystkim chorowitkom.
Oleńkę komary i meszki omijają z daleka, ja jestem cała zrąbana a ona nic. Całe szczęście

Madziu zapalenie spojówek może być wirusowe,mój chrześniak często łapie.
Wojtka też nic nie gryzie,ake dziś się walnął kluczmi w głowę aż taka gulka mu wyskoczyła.Na szczęście przyłożyłam zimną łyżkę i zniknęła:sorry2:

Zdrówka dla Maćka!:tak::sorry2::-)
Mamomarcela u nas wysypki po 3dniówce niebyło wcale, ale dzisiaj to już pewnie jesteś po wizycie u lekarza więc wiesz wszystko! Pisz nam tu co i jak!:tak:
a z naszego Wojtuśka to twardziel jest i zuch!:rofl2::tak:;-):rofl2::tak:

reklama
Wysypka powinna być krótka.Pati wyskoczyły jakieś krostki na oczku, górnej powiece. I już z tydzień się trzymają. Małej na razie żąden komar nie ugryzł ,a byłyśmy wśród nich.

Do góry