reklama
Cześć Kobiki!
Faktycznie pustki tu starszne, ja tylko na chwilkę wpadłam, żeby napisać, że Michaś chyba czuje się troszkę lepiej, kaszle jeszcze i katarek tez jest, ale nadal nie gorączkuje i zaczyna być weselszy. Mam nadzieję, że sam zwalzczy tą infekcję.
Faktycznie pustki tu starszne, ja tylko na chwilkę wpadłam, żeby napisać, że Michaś chyba czuje się troszkę lepiej, kaszle jeszcze i katarek tez jest, ale nadal nie gorączkuje i zaczyna być weselszy. Mam nadzieję, że sam zwalzczy tą infekcję.
adasia
Wrześniowe mamy'06
MICHASIU zdrowiej szybciutko , tego Ci życzymy z całego serca
Igorek już też po pierwszej chorobie, miał trzydniówkę:-( a właściwie to gorączka trzymie cztery dni:-( coś potwornego jak się dziecko wymęczyłononstop 39 ,5 w pupie , ciężko było zbić a temperatura szybko wzrastała:-(Na koniec czwartego dnia spadek tempki, wysypka i mały katarek i po infekcji.Dobrze , że mamy to już za sobą
Igorek już też po pierwszej chorobie, miał trzydniówkę:-( a właściwie to gorączka trzymie cztery dni:-( coś potwornego jak się dziecko wymęczyłononstop 39 ,5 w pupie , ciężko było zbić a temperatura szybko wzrastała:-(Na koniec czwartego dnia spadek tempki, wysypka i mały katarek i po infekcji.Dobrze , że mamy to już za sobą
A moje dziecko ma dzisiaj biegunkę i nie wiem od czego, bo nic nowego nie jadła. Przez ostatnich kilka dni te kupki były coraz rzadsze, ale dzisiaj to już szczyt rzadkości, no i było ich już 3, a zawsze robiła 1.Poza tym żadnych innych dolegliwości, nie ma. Dam jej dzisiaj Lakcid i zobaczymy
dzikidzik
mamula MAJULI
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Juz sie cieszylam,ze Zuzia zaczela robic prawidlowe kupki,a niedawno tak mi sie obrobila,ze musialam Ja kapac. :sick: a najlepsze jest to,ze nie jadla zadnych owocow,ani niczego nowego,a do picia dostawala tylko wode albo zwykla jasniutka herbatke. no jak nic,to,chyba,od zebow.
reklama
Podziel się: