reklama
M
mamamarcela
Gość
Byliśmy dziś u lekarza. Marcel rano obudził się cały w czerwone plamy. Lekarz powiedział, że to może być wysypka po trzydniówce albo uczulenie na syrop- Bactrim (brał go na zaczerwienione gardło), no więc syrop odstawiliśmy i pijemy wapno no i lakcid bo biegunka się pojawiła. Marcel tak marudzi, chyba go to swędzi, no ale mam nadzieję, że już teraz będzie lepiej
Ta wysypka po trzydniowce to raczej takie drobne krostki???
Ta wysypka po trzydniowce to raczej takie drobne krostki???
M
mamamarcela
Gość
U Filipa ta wysypka to były raczej takie drobne plamki, ale nie miał tego na buzi.
Właśnie, więc u Marcela to raczej uczulenie. Chociaż na to nie ma reguły, każde dziecko przechodzi inaczej chorobę.
Jak kiedyś pisałam Natalkę bactrim strasznie uczulił, wysypka aż przeszła w lamy i opuchlizna....cholerny lek!Właśnie, więc u Marcela to raczej uczulenie. Chociaż na to nie ma reguły, każde dziecko przechodzi inaczej chorobę.
Dużo zdróweczka
U nam było wczoraj "małe" ups. Ja robiłam w kuchni kolację , z małą siedział mąż. Wyszedł na chwilę z pokoju i słychać łups i płacz. Mała spadła z sofy. Dzięki Bogu mamy miękką wykładzinę i nic sobie nie zrobiła. Ja zawsze jak wychodzę sadzam ją jak najdalej od zejścia, teraz siedziała po środku. Poobserwuję jąk kilka dni czy nic niewyjdzie z tego.
magda1978
Fanka BB :)
Mija my też mieliśmy taką wpadką, siedziałyśmy z Olą we trzy z moją mamą, mama kucała przy kanapie, ja kończyłam Olę przewijać, na moment odwróciłyśmy wzrok i Ola sturlała się częściowo na dywan i częściowo na kolana babci. Przestraszyła się bidulka, była kupa płaczu, ale na szczęście nic poza tym.
Kiedyś bardzo mądrze daliśmy jej do zabawy taki papierowy centymetr z Ikei, siedzieliśmy z nią obydwoje, a i tak udało jej się wrąbać 6 cm tego centymetra. Natychmiast zwymiotowała.
Cóż, uczymy się na błędach
Kiedyś bardzo mądrze daliśmy jej do zabawy taki papierowy centymetr z Ikei, siedzieliśmy z nią obydwoje, a i tak udało jej się wrąbać 6 cm tego centymetra. Natychmiast zwymiotowała.
Cóż, uczymy się na błędach
dzikidzik
mamula MAJULI
Mija dobrze że Pati nic sie nie stało - twarda kobietka jest!;-)
Maja dziś siedziała na kocu na podłodze i rypsła do tyłu:-(, a ja oczywiście zapatrzona w komputer!
Maja dziś siedziała na kocu na podłodze i rypsła do tyłu:-(, a ja oczywiście zapatrzona w komputer!
reklama
Pati nadal nic od upadku ,tylko ta biegunka od zębów prawie drugi tydzień się trzyma. :-(Robi też twardę ale jedną dziennie, a miękkie z 5-6 razy dziennie.i to takie malutkie jakby popuszczała..Wczęśniej trochę zaoszczędziłam na pieluchach to teraz odbijam to.
Podziel się: