reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

O kurcze,ale Ci "francuski piesek" rosnie.
Agutko ona to chyba po cioci Luczynce ma, bo cytuję
a z ta marchewka to sie JEj nei dziwie, tez bym nie jadla :-p
urwanie głowy z tymi ciotkami!:rolleyes: :biggrin2: ;-)

Dzisiaj był ciąg dalszy kichania w pieluchy, oczywiście prania pełno - taka rzadzizna że :szok: :-p. No i darła się dzisiaj w niebogłosy - :ninja:terrorystka:ninja2:, więc już jej chyba lepiej:rofl:. Tylko z usypianiem był problem:realmad:, a ręce to jak u orangutana mam już!:wściekła/y: :wink:

reklama
Dzikidzik ja Ci dam po cioci Luczynce :wściekła/y::realmad::wściekła/y::unibrow::wściekła/y::angry::wściekła/y: Ale skoro tak uwazasz to szynki bedzie jadala tylko chude, mleka nie bedzie pila wcale, keforu tez nie, jogurt naturalny tez nie, ser zolty tylko Gouda (ewentualnie inny ale nie smierdzacy), krówek tez nie zje, lody nie owocowe, sledzie tez nie za bardzo :no: i jeszcze kilka innych rzeczy :baffled: :-D

Dzikdzik,to moze tez po mnie te marchewke jakos tak zle znosi? :-p Bo ja tez bym Jej nie zjadla. Ble! :zawstydzona/y: :eek: :baffled: :sick: :laugh2: Ale po mnie niechec do watrobki jeszcze jedynie moze odziedziczyc. :-p No i do owocow morza. I szpinaku. :sick: I CHYBA :-p to wszystko. :-D :-p

Dzikidzik jak się czuje Majulka?? Mam nadzieje, że juz jej przeszło. Pozdrowionka ode mnie i Liwki:-)

Kurczę a już myślałam, ze jej przeszło! bo w nocy był spokój, ale w dzień znowu.:no: 4 pieluchy w ciągu 2godz.
Wogóle to zakładam jej jeszcze tetrową na normalną, bo szkoda mi ciuchów!:zawstydzona/y: jak jutro jej się nie poprawi to idziemy we wtorek do lekarza! bo to już trochę długo:-(
ona ledwo co je, a i tak odrazu wziuuuuuuuu!:-p
Lucy & Mammomisia dziękujemy za pozdrowionka - lepiej zeby zadziałały:wściekła/y::-D:wściekła/y:

Oj biedna ta nasza Majeczka :-(rozkupała sie nam na calego :baffled::-(Ja i tak sie dziwie Basiu ze z nia jutro nie pojdziesz do lekarza. Ja bym poszla, nawet gdyby bylo jutro troche lepiej, przynajmniej ja wole dmuchac na zimne. Jestem taka troche mamusia-histeryczka:zawstydzona/y:A moze od razu lekarz zmieni Majulce leki.

Dzikdziku co ja tu czytam:-(Majulka kupskuje w nieskońcozność:-(a może już dziś będzie lepiej.Trzymamy z WOjtusiem kciuki za zdróweczko i WOjtuś posyła całuski:-)

reklama
Luczynko ty mi się dziwowywuj!:wściekła/y:;-) i niemądruj:wściekła/y:;-)! tylko od razu pisz wprost że mam zachrzaniać do lekarza!:wściekła/y:
i tak właśnie zrobie jak mówisz Ty i ciotka Edi!
bo przecież to niebezpieczne może być!:-( niby kupki, a w końcu może wylądować w szpitalu, jak mi się odwodni!:no:

Wojtusiowi dziękujemy za buziale!:-)

Do góry