reklama
dzikidzik
mamula MAJULI
Byłyśmy u lekarza! zdziwiona była, że jeszcze jej nie przeszło!:-( dostałą smectę /wczoraj już sama jej dałam jedną saszetkę/ i nifuroksazyd /też jej dałam już wcześniej-bo kiedyś już to dostała na sra***ę/. Normalnie na medycynę idę jak nic
No i jeszcze Mleko sojowe ma pić, bo chore jelita nietolerują laktozy! jakby nic niepoprawiło sie do jutra to zastrzyki!:sick:
REPRYMENDA - jak jeszcze raz któras pomyśli a nienapisze od razu to
No i jeszcze Mleko sojowe ma pić, bo chore jelita nietolerują laktozy! jakby nic niepoprawiło sie do jutra to zastrzyki!:sick:
lucy79
Fanka BB :)
Wybacz kochana ja myślałam, że byłaś u lekarza(może gdzieś przegapiłam) i nie chciałam się wymądrzać ale bądźmy dobrej myśli, oby Majeczce szybciutko przeszło, buźka dla niej!!REPRYMENDA - jak jeszcze raz któras pomyśli a nienapisze od razu to
dzikidzik
mamula MAJULI
no byłam, a dzisiaj poszłam drugi raz!ja myślałam, że byłaś u lekarza
no i z tym wymądrzaniem się to chyba każda tak ma, że boi się napisać, albo od razu przeprasza jakby kogoś uraziła. Może ja to jakaś niewychowana jestem, ale co tam!
piszcie co myslicie i już! a kłótnie to tu nawet wesołe są!:-)
ale jakby co to przepraszam - żeby ktoś się tylko nie obraził!
no i z tym wymądrzaniem się to chyba każda tak ma, że boi się napisać, albo od razu przeprasza jakby kogoś uraziła.
piszcie co myslicie i już! a kłótnie to tu nawet wesołe są!:-)
ale jakby co to przepraszam - żeby ktoś się tylko nie obraził!
Dzikidzik, ja pomyślałam i od razu napisałam. A że dopiero dzisiaj to tylko dlatego, że dzisiaj przeczytałam Twój wczorajszy post. No i ja nie z tych co się szybko obrażają;-):-)
dzikidzik
mamula MAJULI
Ryba Ty to jednak jestes pożądna kobieta
No i wreszcie chyba jest lepiej - tylko 2 sraczki i to jedna rano a druga ok. 13. Smectę piła dzisiaj jak smok, bo tak duszno dziś było! ale niechcę chwalić Mai przed zachodem słońca więc zobaczymy jak jutro!
No i wreszcie chyba jest lepiej - tylko 2 sraczki i to jedna rano a druga ok. 13. Smectę piła dzisiaj jak smok, bo tak duszno dziś było! ale niechcę chwalić Mai przed zachodem słońca więc zobaczymy jak jutro!
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
więc zobaczymy jak jutro!
Jutro bedzie juz na pewno super! Buzki w Majeczkowe czolko! :-)
mammamisia
Wrześniowe mamy'06
Dzikidzik no to Bogu dzięki, że się poprawiło i oby tak dalej. Buziaczki dla Majulci!
Dzikidzik najwazniejsze ze juz jest troche lepiej z Majulka, zobaczysz ze dzisiaj bedzie jeszcze lepiej :-) a ja co pomysle to napisze, zreszta chyba juz zauwazylas kilka razy bnawet niektore dziewczyny sie na mnei wkurzaly o to
reklama
Podziel się: