reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

Dzikidzik, no właśnie też pomyślałam o tym, że powinnaś już dzisiaj zasuwać do lekarza bo przecież Majula może Ci się odwodnić. A swoją drogą to Smecta właśnie chroni przed odwodnieniem.

reklama
Byłyśmy u lekarza! zdziwiona była, że jeszcze jej nie przeszło!:-( dostałą smectę /wczoraj już sama jej dałam jedną saszetkę/ i nifuroksazyd /też jej dałam już wcześniej-bo kiedyś już to dostała na sra***ę/. Normalnie na medycynę idę jak nic:-D
No i jeszcze Mleko sojowe ma pić, bo chore jelita nietolerują laktozy! jakby nic niepoprawiło sie do jutra to zastrzyki!:sick:

REPRYMENDA - jak jeszcze raz któras pomyśli a nienapisze od razu to :wściekła/y:

ja myślałam, że byłaś u lekarza
no byłam:tak:, a dzisiaj poszłam drugi raz!

no i z tym wymądrzaniem się to chyba każda tak ma, że boi się napisać, albo od razu przeprasza jakby kogoś uraziła. Może ja to jakaś niewychowana jestem, ale co tam!
piszcie co myslicie i już!:tak: a kłótnie to tu nawet wesołe są!:wściekła/y::-):wściekła/y:

ale jakby co to przepraszam - żeby ktoś się tylko nie obraził!:-D

REPRYMENDA - jak jeszcze raz któras pomyśli a nienapisze od razu to :wściekła/y:

no i z tym wymądrzaniem się to chyba każda tak ma, że boi się napisać, albo od razu przeprasza jakby kogoś uraziła.
piszcie co myslicie i już!:tak: a kłótnie to tu nawet wesołe są!:wściekła/y::-):wściekła/y:

ale jakby co to przepraszam - żeby ktoś się tylko nie obraził!:-D

Dzikidzik, ja pomyślałam i od razu napisałam:tak:. A że dopiero dzisiaj to tylko dlatego, że dzisiaj przeczytałam Twój wczorajszy post:tak:. No i ja nie z tych co się szybko obrażają;-):-)

Ryba Ty to jednak jestes pożądna kobieta :tak::happy::tak::-D

No i wreszcie chyba jest lepiej - tylko 2 sraczki:eek: i to jedna rano a druga ok. 13. Smectę piła dzisiaj jak smok, bo tak duszno dziś było! :szok: ale niechcę chwalić Mai przed zachodem słońca:dry: więc zobaczymy jak jutro!:tak:

Dzikidzik najwazniejsze ze juz jest troche lepiej z Majulka, zobaczysz ze dzisiaj bedzie jeszcze lepiej :tak::-) a ja co pomysle to napisze, zreszta chyba juz zauwazylas :-pkilka razy bnawet niektore dziewczyny sie na mnei wkurzaly o to :dry::cool2:

reklama
Do góry