dzikidzik
mamula MAJULI
Maja zwymiotowała całe mleko:-( i do tego sadzi kupki, nawet jak pryknie.:-( Pewnie coś złapała! jakiegoś wirusa!:sick: bidula moja kochana! mam nadzieję, że jutro będzie lepiej!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lucy moja mała miała suche policzki i takie suche miejsca na nóżkach (ma nadal). Lekarz powiedział, że te suche miejsca przede wszystkich trzeba dobrze natłuszczać. Ja małej smaruję buzię i nóżki Balneum. Nikt mi nic na temat skazy białkowej nie mówił :-(Słuchajcie, mam takie pytanko, czy któraś wasza pociecha ma może skazę białkową?? Jak ona się objawiła i na podstawie jakich objawów zdiagnozował ją lekarz??
Bo Oliwia miała jakiś czas temu strasznie suche policzki, potem zrobiły jej się na nich takie brązowe plamki od słońca, nasza lekarka powiedziała, że to nie jest skaza.
Takie same objawy miała córka mojej sąsiadki o tydzień młodsza od Oliwiii i ich lekarz od razu stwierdził, że to skaza i dał jej jakąś maść ze sterdydami