reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

reklama
Madziu, my też przyłączamy się do życzeń dużo zdrówka dla Adasia.

Mojemu Filipkowi też niestety się nie polepsza, inhalacje nic nie dają poza tym zaczęły go już denerwować i nie chce ich już. Dzwoniłam do naszej pediatry i kazała przestać go inhalować skoro on już nie chce i mam przez dwa dni podawać mu syrop i w dalszym ciągu antybiotyk. Przyjedzie do nas w sobotę żeby go jeszcze osłuchać. Jego kaszel jest okropny ale dobrze, że mokry i odrywający się i dobrze, że w ogóle nie kaszle w nocy.

olusia od paru dni ma jakieś dziwne plamki na rączkach i szyjce-takie czerwone i bardzo suche, wczoraj kilka pojawiło się na pleckach i brzuszku. nic takiego nie jadłam (pomidorową tydzień temu, ale wcześniej też jadłam i nic jej nie było), kosmetyki też ciągle te same. pani doktor powiedziała że to jakaś alergia na coś co zjadłam, a uczulać może praktycznie wszystko i że rośnie mi chyba mały alergik:sick::-:)-( kazała mi bardzo uważać na dietę, ale do tej pory jadłam praktycznie wszystko i nic jej nie było.
wszystkim małym chorowitkom życzymy mnóstwo zdrówka a mamusiom wytrwałości

A może to uczulenie na nabiał ???? Mój Marcel miał takie krostki pare dni temu ale na policzkach po Hydrocortisonie ładnie zeszło. A może pozwoliłaś sobie na coś słodkiego???

Ojjjj,ale biedne te Wasze dzieciatka. :baffled: Nie zazdroszcze... No i,oczywiscie,trzymaMY z Zuzinka kciuki za szybkie powroty do zdrowka! :tak:

Za to Moja Coreczka od kilku dni,nie chce jesc zupek. :baffled: Wkladam Jej do buzi smoczka,a Ona robi takie "Bleeeeeeee" i nie ma mowy o jedzeniu. :baffled: Mleka tez nie chce pic. :no: :-( :-( Musze Jej na sile wpychac,zeby cos wypila,bo przeciez nie moze caly dzien chodzic glodna. :-( :-( :-( Bierze smoczka do buzi,zaciska go dziaselkami tak mocno,jakby miala w buzi imadelko. :-( :sick: :-( Nie wiem,co Jej sie narobilo. :-( Jest wesolutka,smieje sie od uszka do uszka,nie marudzi,nie ma goraczki,kupki robi normalne... Wiec o co tu chodzi? :-( Normalnie powoli sie zalamuje. :-( :-( :-( Az mi sie ryczec chce,jak przychodzi pora karmienia. :-(

agutka a może tak samo jak moja ola jest już za "dorosła" na smoczek i będzie wolała łyżeczką. ola tylko cyc albo łyżeczka

Zyczymy zdrówka Adasiowi i apetytu Zuzi.Agutko niektórym dziecia jak ida zabki to niechca jesc,moze to u Zuzi jest.Dziewczyny czy któres z waszych malenst przed zasnieciem macha bardzo główką na prawo i lewo.Pati tak robi.Lekarz powiedział ze niektóre dzieci tak mają ale dla mnie to nie jest normalne.

reklama
My z Wojtusiem tez trzymamy kciuki za Adasia i Filipka.No i żeby Oli zeszła wysypka:baffled: ;-)
Agutko mój Wojtek jak bardzo bolą go dziąsła to też nic nie chce jeść,daję mu wtedy troszke paracetamolu i za półgodziny zjada normalnie...;-)

Do góry