reklama
Madziu, my też przyłączamy się do życzeń dużo zdrówka dla Adasia.
Mojemu Filipkowi też niestety się nie polepsza, inhalacje nic nie dają poza tym zaczęły go już denerwować i nie chce ich już. Dzwoniłam do naszej pediatry i kazała przestać go inhalować skoro on już nie chce i mam przez dwa dni podawać mu syrop i w dalszym ciągu antybiotyk. Przyjedzie do nas w sobotę żeby go jeszcze osłuchać. Jego kaszel jest okropny ale dobrze, że mokry i odrywający się i dobrze, że w ogóle nie kaszle w nocy.
Mojemu Filipkowi też niestety się nie polepsza, inhalacje nic nie dają poza tym zaczęły go już denerwować i nie chce ich już. Dzwoniłam do naszej pediatry i kazała przestać go inhalować skoro on już nie chce i mam przez dwa dni podawać mu syrop i w dalszym ciągu antybiotyk. Przyjedzie do nas w sobotę żeby go jeszcze osłuchać. Jego kaszel jest okropny ale dobrze, że mokry i odrywający się i dobrze, że w ogóle nie kaszle w nocy.
magda1978
Fanka BB :)
olusia od paru dni ma jakieś dziwne plamki na rączkach i szyjce-takie czerwone i bardzo suche, wczoraj kilka pojawiło się na pleckach i brzuszku. nic takiego nie jadłam (pomidorową tydzień temu, ale wcześniej też jadłam i nic jej nie było), kosmetyki też ciągle te same. pani doktor powiedziała że to jakaś alergia na coś co zjadłam, a uczulać może praktycznie wszystko i że rośnie mi chyba mały alergik:sick::--( kazała mi bardzo uważać na dietę, ale do tej pory jadłam praktycznie wszystko i nic jej nie było.
wszystkim małym chorowitkom życzymy mnóstwo zdrówka a mamusiom wytrwałości
wszystkim małym chorowitkom życzymy mnóstwo zdrówka a mamusiom wytrwałości
M
mamamarcela
Gość
A może to uczulenie na nabiał ???? Mój Marcel miał takie krostki pare dni temu ale na policzkach po Hydrocortisonie ładnie zeszło. A może pozwoliłaś sobie na coś słodkiego???
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ojjjj,ale biedne te Wasze dzieciatka. Nie zazdroszcze... No i,oczywiscie,trzymaMY z Zuzinka kciuki za szybkie powroty do zdrowka!
Za to Moja Coreczka od kilku dni,nie chce jesc zupek. Wkladam Jej do buzi smoczka,a Ona robi takie "Bleeeeeeee" i nie ma mowy o jedzeniu. Mleka tez nie chce pic. :-( :-( Musze Jej na sile wpychac,zeby cos wypila,bo przeciez nie moze caly dzien chodzic glodna. :-( :-( :-( Bierze smoczka do buzi,zaciska go dziaselkami tak mocno,jakby miala w buzi imadelko. :-( :sick: :-( Nie wiem,co Jej sie narobilo. :-( Jest wesolutka,smieje sie od uszka do uszka,nie marudzi,nie ma goraczki,kupki robi normalne... Wiec o co tu chodzi? :-( Normalnie powoli sie zalamuje. :-( :-( :-( Az mi sie ryczec chce,jak przychodzi pora karmienia. :-(
Za to Moja Coreczka od kilku dni,nie chce jesc zupek. Wkladam Jej do buzi smoczka,a Ona robi takie "Bleeeeeeee" i nie ma mowy o jedzeniu. Mleka tez nie chce pic. :-( :-( Musze Jej na sile wpychac,zeby cos wypila,bo przeciez nie moze caly dzien chodzic glodna. :-( :-( :-( Bierze smoczka do buzi,zaciska go dziaselkami tak mocno,jakby miala w buzi imadelko. :-( :sick: :-( Nie wiem,co Jej sie narobilo. :-( Jest wesolutka,smieje sie od uszka do uszka,nie marudzi,nie ma goraczki,kupki robi normalne... Wiec o co tu chodzi? :-( Normalnie powoli sie zalamuje. :-( :-( :-( Az mi sie ryczec chce,jak przychodzi pora karmienia. :-(
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Madziu,lyzeczka u Nas tez juz przestala dzialac. :-( Nic,a nic sie juz nie sprawdza,a ja nie wiem,co mam robic. :-( :-( :-(
Zyczymy zdrówka Adasiowi i apetytu Zuzi.Agutko niektórym dziecia jak ida zabki to niechca jesc,moze to u Zuzi jest.Dziewczyny czy któres z waszych malenst przed zasnieciem macha bardzo główką na prawo i lewo.Pati tak robi.Lekarz powiedział ze niektóre dzieci tak mają ale dla mnie to nie jest normalne.
reklama
Podziel się: