reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

reklama
Ja dzisiaj Alicji znowu zakleiłam uszy plastrem, bo mnie już normalnie trafia, ..... a w nocy mogłabym nic nie robic tylko siedziec przy niej i jej uszy poprawiać bo przy każdym skręcie głowy je sobie zawija-masakra........... jest jakaś moja obsesja i się czepiam, ale czy to źle, że chcę miec ładne dziecko?
wiesz co jak czytam o tym jak piszesz o jej uszkach to naprawdę śmiesznie brzmi. Ale ja mam to samo, cały czas jej jedno ucho odginam, bo jak śpi to zawsze z wywiniętym.:wściekła/y:
I jedno naprawde jest bardziej odstające.:dry: Nawet widać to na tym małym zdjęciu przy suwaczku.
Mama mi mówi, że jak mnie to tak dręczy to żebym jej podkleiła.
W sumie to chyba lepiej chyba żeby oba odstawały niż jedno.
:laugh2: niechcę żeby wyglądała jak ufo.;-)
wiem wszystkie myślicie, że jestem dziwoląg i przesadzam

Dzikidzik nie uważam żebys była dziwoląg i przesadzała, bo o sobie w tym momencie też bym musiała tak pomysleć:-p .

A ta moja cholera w nocy tak łepetyną wywijała na wszystkie strony, że sobie plastry odkleiła:szok: :wściekła/y: ,nie wiem jakim cudem bo przeciez ja to musiło boleć:eek: . Ja już nie wiem co robić z tymi uszami:no: :sick: -ona ma być ładna laska a nie córka ufoludka!!!!:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: :baffled: :baffled: :baffled:

ale to moje dziecko śpi jak królik i jak tylko go dotknę to od razu się wierci.

Dokładnie!:baffled: Jak tylko z jednej strony zacznę jej ucho poprawiać to Ona od razu głowę przekręca na drugą i wypadałoby jej poprawic z drugiej strony i tak w kółko!:wściekła/y:

Mój Mały też ma takie kłapciuszki, nie przyklejam mu plastrów ale ciągle je poprawiam bo mu się zaginają;-). Z dziewczynkami to nie ma takiego problemu zapuści długie włosy i po sprawie:tak::tak::tak:

Och Renee...ale sie usmialam jak czytalam tego Twojego posta o uszkach :-D :-D moim zdaniem przesadzasz bo ja na zdjeciach nie zwuwazylam zeby Twoja piekna Córeczka miala odstajace uszy :no: Jest naprawde sliczna dziewczynka :tak: Ty masz poporstu jakas manie ;-) a jezeli o mnie chodzi to moje dziecko moze miec i odstajace uszy, dla mnie to nie jest problem, moim zdaniem odstajace uszka u niektorych osob to poporstu ich urok, przeciez to nic zlego ani brzydkiego :cool2:

DZiękujemy za życzonka dla Adasia. Niestety niewiele się poprawia i zastrzyki będzie brał aż do soboty. Ja chyba zwariuje:unsure: :oo2:

Madziu mysl pozytywnie, w koncu bedzie lepiej. My z Oliwka trzymamy kciuki za Adasia. Ucaluj Go od nas w pietke ;-)

reklama
Do góry