reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

Moje maluchy śpią w body i pajacykach bawełnianych i pod kołdrą i są cieplutkie a w domu mamy temperatueę 18-19 stopni...

reklama
U nas w nocy i nad ranem tez jest ok19stopni ale w dzien musi byc cieplo bo ja bym chyba zamarzla :-( JEstem baaardzo cieplolubna :tak: Wiec mamy 21-22 stopnie. Ale Oliwka siedzi w domu tylko w body z dlugim lub krotkim rekawem a na nozkach ma skarpetki, rzadko rajstopki. W nocy jednak spi w body z dlugim rekawem i spodniach dresowych lub w pajacyku. Wczesniej spala tylko w body i skarpetkach. Ona ogolnie nie lubi ciepla, w przeciwienstwie do mnie.

Moje dziecko dzisiaj na wieczór miało temperaturę 37,1:eek: :baffled: , a policzki to miała czerwone jak burak:szok: , kurcze zobaczymy co będzie rano, ale to chyba nie jest jeszcze stan podgorączkowy u takiego dziecka:confused: :eek: :baffled: , chociaż dałam jej Pyrosal.:-(

Renee z tego co wiem to gorączką u niemowląt można się przejmować w momencie gdy temp sięga 38 stopnia wcześniej nie ma co się martwić:tak:

TAK JEST :tak: DOPIERO 37,5 TO STAN PODGORĄCZKOWY (OSTATNIO PYTAŁAM SIĘ PEDIATRY , BO KIEDYŚ BYŁO 37 :confused: )

Dzieki dziewczyny za wsparcie! Jutro jedziemy z Maciusiem na badanie do neurologa i zobaczymy co powie...Ale mam stersa! Niby wiem, ze nic powaznego sie nie dzieje, a jednak martwie sie...Chyba dzis w nocy nie bede spac! Trzymajcie kciuki za pomyslne wyniki!!

reklama
Do góry