reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

Kurcze dzisiaj na wieczór znowu miała temp.37,3:eek: :baffled: :-( , mówicie żeby się nie przejmować, hmmmm ale mnie to zastanawia bo wcześniej tylko raz zdarzyło sie że miała 37 a tu juz drugi dzień z rzędu no i z czegoś sie to chyba jednak bierze. Fakt, troszkę mi kicha w ciągu dnia, ale katarku nie ma i nosek ma czysty. To ostatnio jak miała konkretny katar nie miała żadnej temperatury a teraz nagle nie wiadomo z czego jej się bierze:confused: :eek: :-( Chyba zadzwonie jutro do lekarza.

Royanno oczywiscie trzymam kciuki za Maciusia!!!

reklama
RENEE -faktycznie to może być od ząbków ale rzeczywiście temperatura wieczorem jest trochę podwyższona:tak: Ja nie mierzę temperatury codziennie chyba , że mam powody ale inaczej to można niepotrzebnie się denerwować:tak: Kiedyś tak wpadłam w rytm mierzenia sobie ciśnienia , że samo podskakiwało jak przychodził czas mierzenia:laugh2: No i dalam sobie spokój , bo bym zwariowała , niepotrzebnie się denerwowalam.Teraz mierzę sporadycznie i lepiej się czuję.Co do tempki u maluchów , to jak mierzyłam Igorowi codziennie po kilka razy to zauważyłam , że co godzinę mial inną temperaturę a wieczorem najwyższą :tak: Teraz już nie mierzę , skoro widzę , że dobrze się czuje i jest wesoły to dałam sobie spokój

Moja niunia tydzień temu miała biegunkę i właśnie 37 st.Byłam u lekarza powiedział że to oznaki ząbkowanie,niestety ząbków niewidac.Przepisał Lakcit i biegunka przeszła.Teraz tz. z 2 dni temu wyskoczyła jej jakas krostka na ustach poradzono mi posmarowac spirytusem i zrobił się czubek biały jak przy pryszczach.Taka mała a przyszcze już ma.:-D

My dostaliśmy w koncu wyniki badan z CZD i Anielka wit D3 ma jednak za mało (mam jej teraz podawać przez tydz po 1 kropelce a potem 2x w tygodniu po kropelce, no i wzmożone wydalanie wapnia w moczu... i niestety musimy tam jechać jeszcze raz :( ale dopiero 27 marca... ) a w piątek po rehabilitacji jedziemy jeszcze na USG bioderek, bo jak byłysmy na szczepieniu to się lekarce nie spodobało odwodzenie nóżek Anielki, mam nadzieję, że to dla tego, że była spięta, a nie, że coś jest nie tak z bioderkami... tego by jeszcze brakowało:-(

reklama
Do góry