reklama
A moje dziecko się ostatnio w nocy rzuca po łóżku jak glista na mokrym polu i całą noc mogłabym tylko wkładać smoczka, wyciągać smoczka i poprawiać jej uszy bo cały czas sobie zawija przy przękręcaniu głowy . Normalnie będzie miała paskudne ostające kłapciaki jak u słonia , a wszystko przez to że uszy dziedziczyła po moim mężu, a nie po mnie . Wiecie, ze ona ma w tej chwili taką wielkość uszu jak ja , a co bedzie jak urośnie -masakra!
Adasiu Oliwka tez nie wie jak wyglada cycek chociaz jak osattnio sie przebieralam i przez hcwile latalam po domu bez biustonosza bo nie wiedzialam gdzoe go polozylam to taks ie na nie gapila ze A moj maz Jej tylko dogadywal ze teraz to juz moze sobie tylko popatrzec bo sa tylko jego
Renee nie przejmuj sie tym, moja Oliwia spi tak od samego poczatku, i mimo ze sypia tyle godzin dziennie to ja i tak chodze niewyspana, a do tego jeszcze co jakis czas piszczy przez sen nie mowiac juz o tym ze wczoraj znowu zasnela dopeiro o 24 :-( a juz przez kilka dni zasypiala przed 22, ehh...
Renee nie przejmuj sie tym, moja Oliwia spi tak od samego poczatku, i mimo ze sypia tyle godzin dziennie to ja i tak chodze niewyspana, a do tego jeszcze co jakis czas piszczy przez sen nie mowiac juz o tym ze wczoraj znowu zasnela dopeiro o 24 :-( a juz przez kilka dni zasypiala przed 22, ehh...
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Adasiu,bede pamietac,zeby zrobic zdjecie,zeby Igorem mogl sobie popatrzec na cycoszki. Oczywiscie te Zuzankowe. Moje by sie w kadrze nie zmiescily,a poza tym,to zaden ciekawy widok!
Luczynko,Moja Zuzia tez sie patrzy na te moje cycki,ze jak sie przebieram w lazience w pizame,gdy Ona sie kapie. No,jakby swoich nie miala,no. Fakt,u mnie ma na co popatrzec,ale kurde bez jaj,haha.
Luczynko,Moja Zuzia tez sie patrzy na te moje cycki,ze jak sie przebieram w lazience w pizame,gdy Ona sie kapie. No,jakby swoich nie miala,no. Fakt,u mnie ma na co popatrzec,ale kurde bez jaj,haha.
Renee co ty chcesz od uszek Alicji!! przecież Ala jest śliczna !!
To mówisz, że się czepiam? Nie no trochę odstające ma te usiory!
Dziewczyny jak Wy ubieracie swoje dzieci do spania, bo moja mała mi ostatnio marznie w nocy , kiedyś to aż się zastanawiałam czy przeziebiona nie będzie bo rano miała ręcę lodowate i kark zimniusieńki. Więc teraz ja opatulam jak mogę, 2 kaftaniki, śpiochy, skarpetki i na kołderkę kładę jeszcze koc. Faktem jest, że nie mieszkam w bloku więc nie mam stałej temp. w domu, ale uważam że jest ciepło.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Moja Zuzia spi jedynie w pajacyku - ma 3 takie bawelniane przeznaczone na pizamki. A,gdy sie obudzi,to biore Ja spac do siebie i jest strasznie cieplutka. Nieraz,to az sie rozkopuje,bo jest Jej goraco,chyba.
reklama
Dziewczyny napisałam to samo w wątku o wadze ale tam nikt nie zagląda, niechce mi sie przepisywać więc skopiuje to samo... chodzi mi o tą róznice między głowa a klatką piersiową..
Anielka waży w dniu ukończenia 4 miesiaca 7650 i ma 65 cm wzrostu Do tego pani w przychodni tak jej zmierzyła dokładnie głowe, że wychodzi na to, że jej zmalała... obwód głowy ma 41 a klatki piersiowej 45 i nic mi nie powiedzieli, że to coś nie dobrze ale kojarzę, że któraś z Was coś pisała, że obwód głowy i klatki piersiowej powinien być taki sam... a co jak nie jest? Ktoś coś wie??
Anielka waży w dniu ukończenia 4 miesiaca 7650 i ma 65 cm wzrostu Do tego pani w przychodni tak jej zmierzyła dokładnie głowe, że wychodzi na to, że jej zmalała... obwód głowy ma 41 a klatki piersiowej 45 i nic mi nie powiedzieli, że to coś nie dobrze ale kojarzę, że któraś z Was coś pisała, że obwód głowy i klatki piersiowej powinien być taki sam... a co jak nie jest? Ktoś coś wie??
Podziel się: