reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

reklama
A moje dziecko się ostatnio w nocy rzuca po łóżku jak glista na mokrym polu:baffled: :wściekła/y: :baffled: :wściekła/y: i całą noc mogłabym tylko wkładać smoczka, wyciągać smoczka i poprawiać jej uszy bo cały czas sobie zawija przy przękręcaniu głowy:baffled: :baffled: :baffled: . Normalnie będzie miała paskudne ostające kłapciaki jak u słonia:wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: , a wszystko przez to że uszy dziedziczyła po moim mężu, a nie po mnie:baffled: . Wiecie, ze ona ma w tej chwili taką wielkość uszu jak ja:szok: :eek: , a co bedzie jak urośnie:confused: :eek: :baffled: -masakra!:wściekła/y:

Adasiu Oliwka tez nie wie jak wyglada cycek :no: chociaz jak osattnio sie przebieralam i przez hcwile latalam po domu bez biustonosza bo nie wiedzialam gdzoe go polozylam to taks ie na nie gapila ze :szok: :-D :-D A moj maz Jej tylko dogadywal ze teraz to juz moze sobie tylko popatrzec bo sa tylko jego :-D

Renee nie przejmuj sie tym, moja Oliwia spi tak od samego poczatku, i mimo ze sypia tyle godzin dziennie to ja i tak chodze niewyspana, a do tego jeszcze co jakis czas piszczy przez sen :wściekła/y: nie mowiac juz o tym ze wczoraj znowu zasnela dopeiro o 24 :-( a juz przez kilka dni zasypiala przed 22, ehh...

Adasiu,bede pamietac,zeby zrobic zdjecie,zeby Igorem mogl sobie popatrzec na cycoszki. :-p Oczywiscie te Zuzankowe. :-D Moje by sie w kadrze nie zmiescily,a poza tym,to zaden ciekawy widok! :laugh2: :-D :-p :laugh2: :-D :-p :laugh2: :-D :-p :laugh2: :-D :-p :laugh2: :-D :-p :laugh2: :-D :-p

Luczynko,Moja Zuzia tez sie patrzy na te moje cycki,ze :szok: jak sie przebieram w lazience w pizame,gdy Ona sie kapie. :-p No,jakby swoich nie miala,no. :-p :-D Fakt,u mnie ma na co popatrzec,ale kurde bez jaj,haha. :-D :zawstydzona/y: :-p

Dziewczyny jak Wy ubieracie swoje dzieci do spania, bo moja mała mi ostatnio marznie w nocy:eek: :baffled: , kiedyś to aż się zastanawiałam czy przeziebiona nie będzie bo rano miała ręcę lodowate i kark zimniusieńki:szok:. Więc teraz ja opatulam jak mogę, 2 kaftaniki, śpiochy, skarpetki i na kołderkę kładę jeszcze koc. Faktem jest, że nie mieszkam w bloku więc nie mam stałej temp. w domu, ale uważam że jest ciepło.

Moja Zuzia spi jedynie w pajacyku - ma 3 takie bawelniane przeznaczone na pizamki. :tak: A,gdy sie obudzi,to biore Ja spac do siebie i jest strasznie cieplutka. Nieraz,to az sie rozkopuje,bo jest Jej goraco,chyba. :-p

Mhymmm to ja Anieli zakładam tylko pampersa i bawełniany pajacyk (bez bodziaka bo mi się zdawało, że przegrzewam) i przykrywam kołderką...

reklama
Dziewczyny napisałam to samo w wątku o wadze ale tam nikt nie zagląda, niechce mi sie przepisywać więc skopiuje to samo... chodzi mi o tą róznice między głowa a klatką piersiową..

Anielka waży w dniu ukończenia 4 miesiaca 7650 i ma 65 cm wzrostu Do tego pani w przychodni tak jej zmierzyła dokładnie głowe, że wychodzi na to, że jej zmalała... obwód głowy ma 41 a klatki piersiowej 45 i nic mi nie powiedzieli, że to coś nie dobrze ale kojarzę, że któraś z Was coś pisała, że obwód głowy i klatki piersiowej powinien być taki sam... a co jak nie jest? Ktoś coś wie??

Do góry