reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

Wojtus ssie wszystkie swoje palce nieraz nawet z obu rączek naraz:-D wkłada po dwa palce z rączki i wygląda tak jakby chciał gwizdać:-D no i fakt jak są dni z bolącymi dziąsłami,to nie chce jeść,marudzi i palce wciąż siedzą w buzi;-)

reklama
Anielce pomaga Calgel - bo inaczej to cały dzień marudania, zasnąć nie może... teraz też dopiero teraz usnęła...

My rowniez uzywamy Calgelu. :tak: Ale i bez niego tez byloby dobrze - Zuzia jest bardzo dzielna podczas zabkowania. :-D :tak:
A tak w ogole,to ciekawe,jak tam
Manatka...:confused:

Leonek tez ciagle trzyma łapki w buzi, ale czy to juz zabki? nie za szybko? zagładam mu do tej jego gebusi, ale nic nie widze, wyczytałam gdzies ze niemowlę na tym etapie, poprzez wsadzanie lapek i innych zeczy poznaje świat?!;-) moze i tak jest

Kurcze, a moja mała ostatnio przed spaniem jak nie dostanie cycka to nie uśnie:no: :wściekła/y: (pomimo, że parę minut wcześniej opróżni 210 ml mleka z kleikiem). Naprawdę muszę to koniecznie zmienić:baffled: , a juz był czas, ze ładnie mi sama zasypiała. Chociaż nie wiem, może potrzebuje po prostu tej bliskości przed snem i nie ma sensu jej tego odbierać:confused: .Jak tylko przystawie ją do cyca, to po minucie śpi, a jakbym jej nie dała to będzie skrzeczeć i skrzeczeć, bo to nie jest płacz tylko takie marudzenie.:baffled:

reklama
Do góry