reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

Wojtus ssie wszystkie swoje palce nieraz nawet z obu rączek naraz:-D wkłada po dwa palce z rączki i wygląda tak jakby chciał gwizdać:-D no i fakt jak są dni z bolącymi dziąsłami,to nie chce jeść,marudzi i palce wciąż siedzą w buzi;-)

reklama
Anielce pomaga Calgel - bo inaczej to cały dzień marudania, zasnąć nie może... teraz też dopiero teraz usnęła...

My rowniez uzywamy Calgelu. :tak: Ale i bez niego tez byloby dobrze - Zuzia jest bardzo dzielna podczas zabkowania. :-D :tak:
A tak w ogole,to ciekawe,jak tam
Manatka...:confused:

Leonek tez ciagle trzyma łapki w buzi, ale czy to juz zabki? nie za szybko? zagładam mu do tej jego gebusi, ale nic nie widze, wyczytałam gdzies ze niemowlę na tym etapie, poprzez wsadzanie lapek i innych zeczy poznaje świat?!;-) moze i tak jest

Kurcze, a moja mała ostatnio przed spaniem jak nie dostanie cycka to nie uśnie:no: :wściekła/y: (pomimo, że parę minut wcześniej opróżni 210 ml mleka z kleikiem). Naprawdę muszę to koniecznie zmienić:baffled: , a juz był czas, ze ładnie mi sama zasypiała. Chociaż nie wiem, może potrzebuje po prostu tej bliskości przed snem i nie ma sensu jej tego odbierać:confused: .Jak tylko przystawie ją do cyca, to po minucie śpi, a jakbym jej nie dała to będzie skrzeczeć i skrzeczeć, bo to nie jest płacz tylko takie marudzenie.:baffled:

reklama
Do góry