Czy któraś z Was była z dzidzią u neurologa? Bo my dostałyśmy skierowanie na ostatniej wizycie u pediatry i właściwie nawet nie powiedziała dlaczego? hmm... już nie wiem co myśleć i trochę się martwię, a wizyta dopiero w połowie lutego i na dodatek prywatnie (na fundusz bym czekała 3 miesiące).
reklama
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Mija japodaje Oli Vigantol (vit. D3) raz dziennie po 1 kropelce najlepiej z rana
Mija ja podaje Oliwce witaminy raz dziennie wieczorem-1 krople Vigantolu i 3 krople Cebion Multi
Thea moze to badanie rutynowe, my np mamy badanie krwi za tydzien, nasza pani doktor zleca je w tym miesiacu wszystkim dzieciom od 4 do 6 miesiaca zycia i powiedziala ze Oliwka tez ma je juz zrobic u nas to profilaktyka wiec moze Wasz neurolog tez
Thea moze to badanie rutynowe, my np mamy badanie krwi za tydzien, nasza pani doktor zleca je w tym miesiacu wszystkim dzieciom od 4 do 6 miesiaca zycia i powiedziala ze Oliwka tez ma je juz zrobic u nas to profilaktyka wiec moze Wasz neurolog tez
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mija,ja daje Zuzi wylacznie witaminke D3 (Devikap),raz dziennie po 2 kropelki,tak w okolicach popoludnia. :-)
Thea,tez mysle,ze to tylko badanie rutynowe. Bez obaw - bedzie dobrze. :-)
Thea,tez mysle,ze to tylko badanie rutynowe. Bez obaw - bedzie dobrze. :-)
reklama
Podziel się: