reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

Czy któraś z Was była z dzidzią u neurologa? Bo my dostałyśmy skierowanie na ostatniej wizycie u pediatry i właściwie nawet nie powiedziała dlaczego? hmm... już nie wiem co myśleć i trochę się martwię, a wizyta dopiero w połowie lutego i na dodatek prywatnie (na fundusz bym czekała 3 miesiące).

reklama
MIJA daję Adasiowi 5 kropel cebionu multi i 2 krople Vit.D3. I tylko raz dziennie.
Thea my nie bylismy u neurologa. ale nie martw sie na zapas, to napewno rutynowa kontrola.

ja etz dosrtalam skierowanie do neurologa - idziemy z Dorotka 14 stycznia. pani doktor powiedziala, ze Dorotka krzywo lezy i sciaga ja na jedna strone i pani neurolog ma zobaczyc, czy nie bedzie trzeba robic jakis cwiczen

Thea - ja z Dorotka ide do neurologa 14 stycznia. pani doktor powiedziala, ze Dorotka krzywo lezy i ze znosi ja na jedna strone i ze troche slabo podnosi glownke. byc moze neurolog zleci jakies cwiczenia :-)

Mija ja podaje Oliwce witaminy raz dziennie wieczorem-1 krople Vigantolu i 3 krople Cebion Multi

Thea moze to badanie rutynowe, my np mamy badanie krwi za tydzien, nasza pani doktor zleca je w tym miesiacu wszystkim dzieciom od 4 do 6 miesiaca zycia i powiedziala ze Oliwka tez ma je juz zrobic :tak: u nas to profilaktyka wiec moze Wasz neurolog tez

Mija,ja daje Zuzi wylacznie witaminke D3 (Devikap),raz dziennie po 2 kropelki,tak w okolicach popoludnia. :-)

Thea,tez mysle,ze to tylko badanie rutynowe. :tak: Bez obaw - bedzie dobrze. :-)

reklama
Igor nie dostaję wogóle cebionu:confused: pediatra nic nie mówił , daję tylko po kropelce Devikapu

Do góry