reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

Czy któraś z Was była z dzidzią u neurologa? Bo my dostałyśmy skierowanie na ostatniej wizycie u pediatry i właściwie nawet nie powiedziała dlaczego? hmm... już nie wiem co myśleć i trochę się martwię, a wizyta dopiero w połowie lutego i na dodatek prywatnie (na fundusz bym czekała 3 miesiące).

reklama
MIJA daję Adasiowi 5 kropel cebionu multi i 2 krople Vit.D3. I tylko raz dziennie.
Thea my nie bylismy u neurologa. ale nie martw sie na zapas, to napewno rutynowa kontrola.

ja etz dosrtalam skierowanie do neurologa - idziemy z Dorotka 14 stycznia. pani doktor powiedziala, ze Dorotka krzywo lezy i sciaga ja na jedna strone i pani neurolog ma zobaczyc, czy nie bedzie trzeba robic jakis cwiczen

Thea - ja z Dorotka ide do neurologa 14 stycznia. pani doktor powiedziala, ze Dorotka krzywo lezy i ze znosi ja na jedna strone i ze troche slabo podnosi glownke. byc moze neurolog zleci jakies cwiczenia :-)

Mija ja podaje Oliwce witaminy raz dziennie wieczorem-1 krople Vigantolu i 3 krople Cebion Multi

Thea moze to badanie rutynowe, my np mamy badanie krwi za tydzien, nasza pani doktor zleca je w tym miesiacu wszystkim dzieciom od 4 do 6 miesiaca zycia i powiedziala ze Oliwka tez ma je juz zrobic :tak: u nas to profilaktyka wiec moze Wasz neurolog tez

Mija,ja daje Zuzi wylacznie witaminke D3 (Devikap),raz dziennie po 2 kropelki,tak w okolicach popoludnia. :-)

Thea,tez mysle,ze to tylko badanie rutynowe. :tak: Bez obaw - bedzie dobrze. :-)

reklama
Igor nie dostaję wogóle cebionu:confused: pediatra nic nie mówił , daję tylko po kropelce Devikapu

Do góry