reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

witam :) ciesze sie, ze spotykam te same Mamy :) moja Dorotka tez sie wlasnie rozchorowala - podobnie jak cala rodzinka. nie ma temperatury ale kaszle, kicha, z oczek caly czas leca lezki. w ogole cala wyglada jak wiosenne roztopy :-(pediatra przepisala mi syrop na kaszel Drosetux, a dopiero w domu zauwazylam, ze jest homeopatyczny. wolalabym zwyczajny - jakie Wy uzywalyscie syropy?

reklama
Iwonko ale leki homeopatyczne nie są gorsze tylko lepsze i bezpieczniejsze, wiec nie wiem czemu wolałabyś "zwykły " niż homeopatyczny.:confused: :eek:

Iwonka, ja osobiście jestem zadowolona z Drosetux. Na szczęście mój synek nie miał kaszlu, ale ja piłam ten syrop w ciąży i mi pomógł. Teraz też jestem chora i właśnie go piję, pomaga.

Dzisiaj to Alicji już takie gluty z noska wyciągam, że szok:szok: :-( , nie wiem gdzie jej sie to mieści:no: . Koniecznie musimy podjechać do pani doktor. Żeby tylko nie miała zmian na oskrzelach.

Oj mogę Wam i Waszym Maluszkom tylko współczuć.Przemo od początku (odpukać w niemalowane)nie był chory ani nie miał katarku.My zapobiegawczo zakraplamy mu codziennie nosek taką wodą morską sterimar.

Adaś jak był chory to lekarz nam przepisał Pyroosal. A jest tam chyba jakaś domieszka procentowa, bo spał przy tym całe dnie :szok: I miał takie mętne oczka :eek:

Aniu moja Oliwka tez od pocztaku ani razu nie chorowala, nie miala problemow z kupka (nadal zalatwia sie po 3 razy dziennie:tak:) i praktycznie wszystko je, tylko banan widzialam ze nie bardzo Jej smakowal ale zjadla, moj Maly Żarłoczek :-D

reklama
Mam pytanie jak częst tz.raz czy dwa na dobę i po ile kropel dajecie maluchom witaminy D3 i Cebionu ?Patrycja od trzech dni bardzo się wierci przy zasypianiu i w nocy.Ja przez to nieśpię bo patrzę czy się odkopuje i przykrywam. Nie wiem od czego tak ma wcześniej zasypiała spokojnie.

Do góry