reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

Mju, Aga jestesmy z Oliwka calym serduszkiem z Wami, wiem ze to trudne ale sprobujcie na to spojrzec z drugiej strony-dobrze ze to tylko cos takiego a nie jakas straszna choroba. A tak wogole to o czym my tu mowimy przeciez wszystko bedzie w porzadku :tak: :-)

reklama
Ryba30, ja Cebion multi dodaję małej do herbatki. Myślałam, że bede jej dawać bezposrednio do buzi, ale jak sama spróbowałam jak to smakuje, to :no: . Zreszta moja mała nie lubi niczego co ma smak pomarańczowy i w zyciu by tego samego nie wypiła, a tak w herbatce nawet za bardzo nie czuje, że to witaminki.:tak:

Mju, Aga wszystko będzie dobrze;-) a cioteczki tak czy owak bedą trzymać kciuki za zdrowie Anielki i Frania;-)

CZYTAłAM O TYM MLEKU ENFAMIL , BO MóJ IGOR PIł Z TEJ SAMEJ FIRMY NUTRAMIGEN ALE NIE PYTAłAM LEKARZA O TO MLEKO WIEM TYLKO , żE JEST BARDZO DROGIE:tak: A CZY TAKIE REWELACYJNE JAK PISZą :confused:
Z FRANKIEM I ANIELKą BęDZIE NAPEWNO OK , PRZECIEż Z TEJ ASYMETRII SIę WYCHODZI TRZEBA TYLKO NAD TYM POPRACOWAć ćWICZENIAMI :tak: WIELE DZIECI TAK MA , SYN KOLEżANKI TEż CHODZI NA REHABILITACJę I JUż PO PARU TYGODNIACH JEST ZNACZNA POPRAWA:tak::-)

MJU - napewno będzie dobrze, ważne że lekarz wykrył to od razu i zaraz mozna zacząć działać. Maluchy są dzielne i zazwyczaj bez szwanku wychodzą nawet z bardzo trudnych sytuacji :))

a co do kolek - nasza Karinka ma 3,5 miesiąca ale najgorszy był drugi miesiąć, miała okropne wzdęcia i brzuszek jak wielka dynia. Po miesiącu jej przeszło prawie z dnia na dzień, ale teraz znowu zaczęła być bardzo markotna i płaczliwa jakby teraz ją kolki łapały???
nie wiem do końca jak to odróźnić, oby to nie było to, bo nie wiem czy zniosę druki taki koszmar jak w drugim miesiącu jej życia :(((

Rogalinko,mój Wojtek tez sie ostatnio bardzo marudny zrobił,zasypia tylko przy cycu,zreszta najchętniej stale by przy nim siedział....poza tym znowy wali rzadkei kupska,nie wiem o co chodzi,może za dużo tego mleczka pije???? no i od 3 nocy jazda,z każdą coraz gorzej.....

Może te marudzenie przychodzi z wiekiem bo Milenka też zrobiła się kapryśna:dry: a kupki robi już znacznie gęstsze, na pewno to też wina kleiku ale nie ma zatwardzeń:happy:

Rogalinko,mój Wojtek tez sie ostatnio bardzo marudny zrobił,zasypia tylko przy cycu,zreszta najchętniej stale by przy nim siedział....poza tym znowy wali rzadkei kupska,nie wiem o co chodzi,może za dużo tego mleczka pije???? no i od 3 nocy jazda,z każdą coraz gorzej.....

Edi, no dokładnie. Mnie te noce przerażają, bo Romek spał ładnie - raz się tylko budziła na jedzenie, a teraz po 3 - 4 razy się budzi :(. Może faktycznie zęby mu idą czy co...

reklama
Moj Leo tez zrobil sie bardziej marudny, maz nauczył go przez tydzien noszenia na raczkach przed snem, a ja teraz mam za swoje ;-)

Do góry