Mija mi lekarz przez katarek przełożył szczepienie... Kurczę jeśli się kiedyś zdecyduję na drugie dziecko to bedę celować by się urodziło na wiosnę , bo te nasze jesienne dzieci to przez tą pogodę mają przerąbane, ciągle jakies infekcje krążą
reklama
mycha12
Wrześniowe mamy'06
Ale dziewczyny jak u waszych dzieciaków ten katar wygląda? czy leci im z tego noska? bo jak leci to jest ponoć źle Milence właśnienie nie leci, ale słychać że ten "katarek" zmienił postać i ze jest jakby bardziej mokry. :sick: Czy wy dajecie coś dzieciom na to ????
Aga_Mazury
Wrześniowe mamy'06
moim chłopakom nie leci z nosa, ale mają babole straszne i suche i mokre...a słychać najbardziej jak się zdenerwują i szybko oddychają ...wtedy jakby nosy były pozapychane...
ja szczepiłam...pani doktor nic nie mówiła
swoim podaje tylko wodę morską albo sól fiz.
mam też krople do nosa, ale je można używać góra 3 dni (albo 5 nie pamiętam) więc to zostawiłąm na podbramkową sytuację...
ja szczepiłam...pani doktor nic nie mówiła
swoim podaje tylko wodę morską albo sól fiz.
mam też krople do nosa, ale je można używać góra 3 dni (albo 5 nie pamiętam) więc to zostawiłąm na podbramkową sytuację...
Patrycja niema mokrego kataru.Czasami jakiś baboluszek siedzi w nosku.Jak kaszle czasami słychac jakby coś jej przeszkadzało(flegma).Tak też śline przełyka.Pójde do lekarz zbada i postanowi co dalej.Mam nadzieję że można bęzie bo powinna byc szczepiona już 2 tyg temu.
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
Dziewczyny a kiedy nasze dzieciaki zaczną ząbkować? Od którego miesiąca zaczynają wyrzynać się ząbki?
Renee różnie to bywa . Słyszałam, że są przypadki gdzie dzieci rodzą się już z ząbkami. U nas u Krzysia pierwsze dolne jedyneczki (słodziutko wyglądają te ząbki) pojawiły się w czwartym miesiącu życia; więc już niedługo możemy sie spodziewać . Teraz jak Ola wkłada piąstke do buzi to śmieje się , że szuka ząbków:-) .
dziewczyny byla ktoras u neurologa? ja dostalam skierowanie; maly nie podnosi glowy jak lezy na brzuszku; zna ktoras jakies cwiczenia ktore moge mu robic w domku zanim mnie pan szanowny neurolog przyjmie? lekarka mowila ze napiecie miesniowe ma dobre i wogole od urodzenia on trzyma sztywno glowe tylko jej nie podnosi jak lezy i wiecie moze czym objawia sie cukrzyca u tak malych dzieci? bo mam skierowanie na badanie cukru we krwi; ja juz nic nie wiem a czasu na net nie mam wcale ((
reklama
Podziel się: