reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

reklama
Ja od początku nie mam (odpukać)żadnych problemów z pupcią Milenki. Za na wysypkę na buzi kupiłam w aptece besz recepty krem DERMOBAZA (polecony przez osobę która go juz wypróbowała) posmarowałam małej buzię parę razy cieniutką warstewką kremu i po wysypce ani śladu, więc polecam. (skonsultowałam to z lekarką powiedziała ze można go spokojnie stosować:tak:

MYCHA-Nasivin podziałał rewelacyjnie ! Igor aż odetchnął po tych kropelkach, naprawdę polecam.Stosowałam tylko dwa razy dziennie , rano i wieczorem a w ciągu dnia sól fizjologiczną i katarek zniknął :-) Kropiłam nosek Nasivinem tylko przez trzy dni i to starczyło, katar ustąpił po dwóch dniach.Teraz tylko profilaktycznie trzy razy dziennie sól fizj.i nawilżanie powietrza.Na razie Igor ma spokój z katarem i nic mu nie furczy w nosku:-) Oby tak dalej

Megi moja Anielka od początku fatalnie reaguje na pampersy. Najperw myślałam że to moja wina, że za rzadko przewijam potem próbowaliśmy Huggisów i pupcia byla śliczna a potem znów kupilismy pampersy i od razu czerwone krosteczki na dupci...

Też będę musiała znów wypróbowac Huggisy - choć naprawdę bardzo lubie Pampersy - no ale cóż jak sie okarze, że Ola ma uczulenie na Pampersy, to jej dobro przecież ważniejsze.

A ja nie wiem co,ale cos dolega Mojej Coreczce. :-( Od 2-3 dni jest taka hm... marudna i ciagle ssie raczke... Slini sie,buzia Jej babelkuje... Ale w srodku ma czysciutko,wiec na pewno zadnej plesniawki nie ma... Ale tak mi Jej szkoda. :-( Co przysnie,to po 10 minutach sie budzi i dyda albo smoczka albo raczke. :-( Nie wiem,jak mam Jej pomoc,bo jak tak slysze,ze pomrukuje z niespokojem,to az mi serce peka. :-(

Agutko moja mała też sie tak zachowuje od kilku dni i tez stwierdziłam, że to chyba ząbki!:tak: :-) Więc się nie przejmuj.;-) Niby u Ali jeszcze nic przez dziąsełka sie nie przebija (bo to troche za wcześnie), ale ząbki mogą sie powoli szykowac do wielkiego wyjścia:-D i dlatego nasze córy takie marudne i śliniące:tak: :laugh2:

Megus,moze i tak. ;-) Ale najwazniejsze,ze Zuzia ladniusio spi w nocy przynajmniej. ;-)

Renee,ahhh to dobrze,ze nie przechodze tego sama,tylko Ty tez. ;-) :-) A pierwsze zabki nawet miesiac moga sie wybijac. :baffled:

reklama
Milenka też ssie często swoje piąstki widać tak już jest :tak:

Adasia możesz mi napisać jak podawałaś Igorkowi ten Nasivin? bo na ulotce pisze o tym żeby dwie krople nanieść na wacik i włożyć go do noska czy jak??? jak ty to robiłaś???? :baffled:

Do góry