reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

reklama
:-( :-( :-(
U Zuzi nie pojawily sie nowe krostki,ale te,ktore ma na szyjce,zostaly przez Nia popoludniu rozdrapane i widac,ze okrutnie Ja swedza. :-(
Jutro rano zapisujemy sie do lekarza.

Olenko,mniej bolesci zyczymy!

Agutko, nawet jeśli to ospa, to się nie martw, Romek miał 7 miesięcy jak przeszedł ospę i tak jest chyba dobrze, bo ma się to choróbsko z głowy, nie musisz potem się martwić.

Kacpuń gorączkuje po szczepieniu i od ząbków... już nie mam pomysłów jak mu ulżyć :-( ale teraz bawi się klockami więc na razie jest ok.

Zuzince, Oleńce i Patusi życzymy szybkiego powrotu do zdrówka :tak::-)

My juz po lekarzu. ;-) Nasza pani doktor powiedziala,ze to jej wyglada na uczulenie,ale niewiadomo od czego,bo nic nowego nie jadla,ani nie uzywalysmy nowego proszku... Ospowe krostki albo bylyby szorstkie albo pekalyby pod palcami,a te u Zuzi sa twarde. :tak:
Przepisala Zyrtec i Calcium i powiedziala,zeby obserwowac Zuzie i jak nie minie po tych lekach,to przyjsc ponownie,bo moze to jednak sie przerodzic w ospe... :baffled: :-(
Ale narazie mam byc dobrej mysli... Latwo sie mowi. :dry:

Zuzia pobiegala po przychodni z miesiac starsza dziewczynka (Zuzia byla od niej wyzsza o glowe! :szok:),a u pani doktor gabinecie smiala sie w nieboglosy. :-D

Moja Kropeczka! :-D :blink:

Marrtrudko,masz w sumie racje,ze im wczesniej przejdzie te ospe,to lepiej... Sama nie wiem,co byl wolala... :baffled: Najleiej,zeby nic Zuzi nie dolegalo. ;-)
Tylko kurde,jakbym miala Ja tym fioletem smarowac,to podejrzewam,ze sciany,podloga i ja z Zuzia bylybysmy we folecie,bo ten moj Bączek jest taki ruchliwy,ze masakra! :szok: :-D :-p

Duzo zdrówka dla Zuzi, oby to nic poważnego nie było!!!!!!!! i zdrowka i wytrwania dla wszystkich ząbkowiczy!!!
Leoś w nocy miał jakby zapachany nosek, charczał i to go trochę budziło, narazie kataru nie ma ale może się pojawić? oby nie, do tego wychodzą 3 zęby tylnie, więc wszystko razem da niezła mieszankę wybuchową! aż się boję!!!!!!!!!

reklama
oj te ząbeczki naszych szkrabików:tak:,to w jakim humorze nasze pociechy przechodzą ząbkowanie to temat rzeka...moja Kajulka zbliża sie na finisz ząbkowania...brakuje nam zaledwie 4 ząbków z czego 2 właśnie sie wyrzynają i mała jest strasznie wściekła:wściekła/y: z tego powodu i płaczliwa...po nocach spać nie może spokojnie.pozdrawiamy wszystkie ząbkujące dzieciaczki:-)!!!trzymajcie sie cieplutko

Do góry