reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

Dzisiaj,podczas kapieli,zauwazylam u Zuzi 7 krostek - takich rozowych - na koncu jasniejszy roz - jakby wypelniony woda. :eek: 2 wieksze na pleckach,3 male na szyjce z tylu i 2 srednie na nozce nad kolankiem. :eek:
Mam nadzieje,ze to tylko uczulenie jakies (tylko nie mam pojecia na co :confused:),a nie ospa... :-(
Jesli jutro bedzie ich wiecej,to idziemy do lekarza,eh... :-( :-( :-(
Normalnie sie przerazilam...

reklama
I dlatego nie doszłaś do solarium? Czy wogóle nie wyszłaś z domu? Miejmy nadzieję że to lekkie uczulenie.Nic nowego nie jadła?:baffled:

Mija,nie wyszlam z domu w ogole. :-p To mnie wlasnie nieco z rownowagi wyprowadzilo,a do tego ten deszcz. :baffled: Juz wczoraj wystarczajaco wszyscy zmoknelismy,haha. :-D :-p

A Zuzia niczego nowego nie jadla. :no:

Nikt Jej niczego nie dal,bo bez mojej zgody nie daja. ;-) A proszku ani mydla ani niczego innego nie zmienialam. :no: I wlasnie to wszystko mnie nieco przeraza... :baffled:

Agutko, nie martw sie, moze Zuzia podczas biegania zapocila sie troszke i tylko wyskoczyly jej potowki? Slyszalam, ze moga wygladac w rozny sposob-od wygladu wysypki jak kaszka manna do pecherzykow z woda...

Nie martw się, jak Kacpuś dostanie ospy to będą pewnie jaja bo ja nie mialam :no:. Moja młodsza siostra miała dwie albo trzy krostki na cały ciałku i to była jej ospa, ale mnie nie zaraziła :no: i co teraz?

reklama
Do góry