reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

reklama
Mijus,juz sie powoli,chyba,zaczynam przyzwyczajac do tej mysli. :-( A najgorsze jest to,ze teraz idzie weekend i wszystkie przychodnie beda pozamykane! :wściekła/y: :-( :baffled:

LUCZYNKO ojej nie wyobrażam sobie co musiałas przezyć! Oj.... dużo zdrówka dla Oliwki i lepiej idź z nią mimo wszystko do lekarza, żeby to ie był jakis wirus rota, tfu tfu...

Oliwko Sklarbeńku Ty nasz zdrówka i juz nigdy więcej tak nie choruj.

Ola już "wyzdrowiała" tak szałała wiczoem, że :szok: to chyba nadrabianie zaległości z wczoraj i przedwczoraj, kiedy to wieczorek spedzała przylulona do podusi. A dziś to nawet z Gwiazdami potańczyła na lodzie :happy2: i problem był z zaśnięciem. Ona śpi z tata a mi zostało łóżko Krzysia :-(

Dziewczyny! W imieniu swoim i Oliwki bardzo Wam dziekuje za cieple slowka, jestescie kochane :tak::happy2: Ja rowniez mam nadzieje ze ta sytuacja sie juz nie powtorzy, przynajmniej nie dzisiaj, bo chyba wysiadlabym psychicznie :-(Buziaczki!

Agutko caluski dla Zuzinki-Biedroneczki w te kropeczki ;-):-) Zdrowka :happy2:

Mija,w sumie to masz racje. ;-)

Megus,super,ze Olenka juz zdrowa! :tak: A Ty wskakuj do Krzysia i nie narzekaj - wazne,ze w ogole masz sie gdzie polozyc! :-D :-p

Luczynko,caluski przekaze - dziekuje! :-D

reklama
Agutko teraz sobie tak pomyślałam, że możesz Małej posmarować te krostki PUDRODERMEM to jest ogólnie na ospe itp ale ja Kacpuniowi smarowałam tym pogryzienia komarów bo to działa kojąco,uśnierzająco, łagodząco i ogólnie przynosi cholerną ulgę (sprawdzałam nawet na sobie jak mnie pogryzły meszki :tak:) i jeśli w tych krostkach jest jakaś woda to to wysuszy.
że też teraz dopiero o tym pomyślałam... typowa blondynka z zadługimprzwodem myślowym ;-) he he... jutro na 8 do 15 mam zajęcia, ale pewnie puszczą nas wcześniej...
buziaczki i uściski dla wszystkich Dzieciątek

Do góry