reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

reklama
Tym sie nie martwie juz ;-) Bo nawet jesli Oliwka bedzie jadla duuzo to ona biega cale dnie, nei chodzi tylko biega, wszystko w pedzie wiec napewno straci ;-) A nawet jesli nie to to w koncu jest dzieciatko i nie bede stosowala przeciez zadnej diety odchudzajacej na dziecku :baffled: Musialabym byc stuknieta :baffled:

Luczynko,luzik,nikt Ci nie mowi,ze masz odchudzac dziecko,bo dla mnie to w tym momencie tez bylaby durnota. ;-) Przeciez,to byly zarty. :tak: Ja sie ciesze razem z Toba,bo sama zawsze przezywam strasznie,jak Zuzia nie chce czegos zjesc... :-( :tak:

Agutko przeciez wiem ze zarty, ja niczego nei tlumacze, poprostu przy okazji wyrazilam swoje zdanie na temat tluscuitkich dzieciaczkow (gdybym prawie takowe miala miec :-p)

Tez sie bardzo cieszylam ze Oliwka znow je :tak::-) ale to trwalo dosc krotko bo zaczely wychodzic zabki, czworki gorne, i to dwie naraz, no i apetytu znow nie ma :no::-( Ale w sumie to sie Jej nie dziwie, ja tez nie mialabym ochoty jesc, bo lewa strone Bidulka ma tak strasznie spuchnieta :-(Tylko czemu Oliwia przy zebach musi miec ZAWSZE ogromny!!! katar :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Ona sie meczy i my, bo nie dosc ze bola Ja dziaselka to jeszcze dusi sie przez pol nocy bo nie moze oddychac przez to katarzysko :angry::wściekła/y:Moje male biedne Sloneczko :-(

reklama
Do góry