reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

reklama
Dzieki Cioteczki za mile slowka i zyczenia zdrowia dla Oliwki-wszystko Jej jutro przekaze :tak:

Megi duzo zdrowka dla Olenki :-) oby Jej nic nie dopadlo :no:

Kuze! Igor od 3 dni robi rzadkie, żółciutkie jak kurczaczek kupki.... Już nie wiem czy to od zębów - bo rośnie mu kilka na raz - czy od czego innego....

Margolis, to moze byc od ząbków, czytałam w gazetce dzieciowej że mogą być też takie objawy! nie martw się na zapas!!! ;-)

Dużo zdrówka dla Oliwki, mam nadzieję, że już jest dużo lepiej.
Margolis, to moze byc od ząbków, czytałam w gazetce dzieciowej że mogą być też takie objawy! nie martw się na zapas!!! ;-)
Ja też tak słyszałam. Poza tym mój Filip też od dwóch dni robi rzadsze kupki i dzisiaj pediatra nam powiedziała, że to może być od zębów.

Rybciu dzieki ze mile slowka :-) Oliwka faktycznie czuje sie juz lepiej, choc katarek ma nadal, tyle ze juz lzejszy :tak:

Nie wiem czy pamietacie jak pisalam o kompletnym braku apetytu u Oliwki. Otoz jedna z Mam Ślazaczek polecila mi na spotkaniu CITROPEPSIN-to jest lek wlasnie na łaknienie i przemiane materii, dostepny w aptece bez recepty, cena okolo 15zl (chyba). Dziewczyny! POLECAM GORĄCO!!!!! Oliwia po kilku dniach przyjmowania tego syropku ma taki apetyt ze szok :szok::-D:-D Chce nas wszystkich zjesc zywcem:-D:-D:-D Poprostu szok :szok::-D:tak:I do tego bardzo Jej to smakowalo wiec nei bylo zadnych problemow z przyjmowaniem :happy2:

reklama
Do góry