reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

reklama
Dzieki Cioteczki za mile slowka i zyczenia zdrowia dla Oliwki-wszystko Jej jutro przekaze :tak:

Megi duzo zdrowka dla Olenki :-) oby Jej nic nie dopadlo :no:

Kuze! Igor od 3 dni robi rzadkie, żółciutkie jak kurczaczek kupki.... Już nie wiem czy to od zębów - bo rośnie mu kilka na raz - czy od czego innego....

Margolis, to moze byc od ząbków, czytałam w gazetce dzieciowej że mogą być też takie objawy! nie martw się na zapas!!! ;-)

Dużo zdrówka dla Oliwki, mam nadzieję, że już jest dużo lepiej.
Margolis, to moze byc od ząbków, czytałam w gazetce dzieciowej że mogą być też takie objawy! nie martw się na zapas!!! ;-)
Ja też tak słyszałam. Poza tym mój Filip też od dwóch dni robi rzadsze kupki i dzisiaj pediatra nam powiedziała, że to może być od zębów.

Rybciu dzieki ze mile slowka :-) Oliwka faktycznie czuje sie juz lepiej, choc katarek ma nadal, tyle ze juz lzejszy :tak:

Nie wiem czy pamietacie jak pisalam o kompletnym braku apetytu u Oliwki. Otoz jedna z Mam Ślazaczek polecila mi na spotkaniu CITROPEPSIN-to jest lek wlasnie na łaknienie i przemiane materii, dostepny w aptece bez recepty, cena okolo 15zl (chyba). Dziewczyny! POLECAM GORĄCO!!!!! Oliwia po kilku dniach przyjmowania tego syropku ma taki apetyt ze szok :szok::-D:-D Chce nas wszystkich zjesc zywcem:-D:-D:-D Poprostu szok :szok::-D:tak:I do tego bardzo Jej to smakowalo wiec nei bylo zadnych problemow z przyjmowaniem :happy2:

reklama
Do góry