reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Oliwenko,smarkatenko! Zdroweczka!
Megi80
Mama Krzysia i Oleńki
OLIWCIU zdrówka - Ola tez włąśnie pokasłuje :-( i sie rozbudza
Dużo zdrówka dla Oliwki, mam nadzieję, że już jest dużo lepiej.
Ja też tak słyszałam. Poza tym mój Filip też od dwóch dni robi rzadsze kupki i dzisiaj pediatra nam powiedziała, że to może być od zębów.Margolis, to moze byc od ząbków, czytałam w gazetce dzieciowej że mogą być też takie objawy! nie martw się na zapas!!! ;-)
Rybciu dzieki ze mile slowka :-) Oliwka faktycznie czuje sie juz lepiej, choc katarek ma nadal, tyle ze juz lzejszy
Nie wiem czy pamietacie jak pisalam o kompletnym braku apetytu u Oliwki. Otoz jedna z Mam Ślazaczek polecila mi na spotkaniu CITROPEPSIN-to jest lek wlasnie na łaknienie i przemiane materii, dostepny w aptece bez recepty, cena okolo 15zl (chyba). Dziewczyny! POLECAM GORĄCO!!!!! Oliwia po kilku dniach przyjmowania tego syropku ma taki apetyt ze szok Chce nas wszystkich zjesc zywcem Poprostu szok I do tego bardzo Jej to smakowalo wiec nei bylo zadnych problemow z przyjmowaniem
Nie wiem czy pamietacie jak pisalam o kompletnym braku apetytu u Oliwki. Otoz jedna z Mam Ślazaczek polecila mi na spotkaniu CITROPEPSIN-to jest lek wlasnie na łaknienie i przemiane materii, dostepny w aptece bez recepty, cena okolo 15zl (chyba). Dziewczyny! POLECAM GORĄCO!!!!! Oliwia po kilku dniach przyjmowania tego syropku ma taki apetyt ze szok Chce nas wszystkich zjesc zywcem Poprostu szok I do tego bardzo Jej to smakowalo wiec nei bylo zadnych problemow z przyjmowaniem
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Jeeeaaa! Super,ze Oliwcia juz je! :-) Teraz nadrobi za wszystkie czasy.
reklama
Podziel się: