reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
A na komary mamy SIO z Ziołoleku w żelu (mały i tani 4 zł) z rumiankiem , mentolem i pantenolem - polecamy
Nam tez to sprzedal pan w osiedlowej aptece - polecal,bo sami uzywaja tego dla swojego rocznego synka. :-)
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
no i mojego Przemcia dopadła pierwsza choroba:-(
zaczęło się wczoraj rano od odmawiania jedzenia,w południe miał już gorączkę,a do wieczora zrobił jedenaście srajek,co prawda niektóre to były tylko popuszczenia,ale biedaczek cierpiał bo do 24 nie dał się uśpić.Dziś rano byliśmy u pani doktor, dostał Lactaral, smecte i nurofen na gorączkę.Apetytu nadal brak,ale widać że czuję się odrobinę lepiej bo jest już chętny do zabawy.Moje bidulko,aż mi łzy poleciały jak mu wczoraj zmierzyłam gorączkę:-(
zaczęło się wczoraj rano od odmawiania jedzenia,w południe miał już gorączkę,a do wieczora zrobił jedenaście srajek,co prawda niektóre to były tylko popuszczenia,ale biedaczek cierpiał bo do 24 nie dał się uśpić.Dziś rano byliśmy u pani doktor, dostał Lactaral, smecte i nurofen na gorączkę.Apetytu nadal brak,ale widać że czuję się odrobinę lepiej bo jest już chętny do zabawy.Moje bidulko,aż mi łzy poleciały jak mu wczoraj zmierzyłam gorączkę:-(
M
mamamarcela
Gość
Życzymy Przemciowi szybkiego powrotu do zdrówka.
U nas też biegunki, najpierw myślałam, że po kaszce morelowej- kiedyś pisałyście, że tak się po niej zdarza więc poszła w odstawkę ale sraki;-) dalej są więc to chyba te nieszczęsne zęby nas męczą
U nas też biegunki, najpierw myślałam, że po kaszce morelowej- kiedyś pisałyście, że tak się po niej zdarza więc poszła w odstawkę ale sraki;-) dalej są więc to chyba te nieszczęsne zęby nas męczą
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
mamomarcela dzięki i oby u Marcelka faktycznie te srajki były od ząbków,bo ja wczoraj dopóki Przemko nie dostał gorączki też myślał że ma srajkę od zębów
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Ojej! Zdrowka i twardych kupali,chlopaki! :-)
M
mamamarcela
Gość
Ojej! Zdrowka i twardych kupali,chlopaki! :-)
Oj, nie za twardych Agutko bo to też na nic. Lepiej takich w sam raz;-)
R
rouż
Gość
Maciusiowi ida zeby hurtem a kupek czesciej nie robi:-(Znowu zaczyna miec problemy z wyproznianiem. 2 miesiace byl spokoj, a teraz wszystko wrocilo. Na szcescie nie robi jak wtedy co 3-6dni, ale codzien twardsza, albo raz na 2 dni:-(
A dolegliwoscia Maciusia jest brak czasu na sen! Rano najczesciej juz o 5.45-6tej jest na nogach(dla mnie koszmar, bo ja bym choc do 7ej pospala)zdaza sie, ze juz o 4.30 nie chce spac, a w ciagu dnia, tez nie chce sypiac, i najczesciej zasypia "przez przypadek" w wozku siedzac pionowo, bo boi sie oprzec, ze zasnieKomiczny widok, jak mu oczy same sie zamykaja, a on nadal walczy! Maciejek chce nadrobic wszystkie zaleglosci i szkoda mu spac!(choc wczesniej tez nie bardzo chcial)
A dolegliwoscia Maciusia jest brak czasu na sen! Rano najczesciej juz o 5.45-6tej jest na nogach(dla mnie koszmar, bo ja bym choc do 7ej pospala)zdaza sie, ze juz o 4.30 nie chce spac, a w ciagu dnia, tez nie chce sypiac, i najczesciej zasypia "przez przypadek" w wozku siedzac pionowo, bo boi sie oprzec, ze zasnieKomiczny widok, jak mu oczy same sie zamykaja, a on nadal walczy! Maciejek chce nadrobic wszystkie zaleglosci i szkoda mu spac!(choc wczesniej tez nie bardzo chcial)
reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Oj, nie za twardych Agutko bo to też na nic. Lepiej takich w sam raz;-)
Mamomarcela,wlasnie o takie "w sam raz" mi chodzilo. ;-)
Podziel się: