reklama
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Magda,dobrze,ze juz wsio ok. :-) Moze za duzo sie denerwowalas i Ola to wyczuwala i dlatego nie jadla,co? Nununu!
mammamisia
Wrześniowe mamy'06
Madziu to super, że Oli morfologia wyszła Ok. Moj Dominik teraz przechodził trzydnówkę. Ledwie co ospę przeszedł a tu jeszczetrzydnówka się przyplątała. Nie mam na nic czasu a zwłaszcza na internet. Szczęście, że chociaż ta wysypka oznacza koniec choroby bo jesteśmy już zmordowani.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Jejkusss! :-( Zuzia dzis zrobila 2 razy taka kupke,ze nie wiedzialam,za co mam sie najpierw zabierac. :-( A nic nowego nie jadla,wiec skad te rozwolnienie? :-( :-( Mam nadzieje,ze to "tylko" od zabkow,bo ciagle czegos szuka w buzi,ale buuu,no ile to moze trwac te ich wychodzenie? :-( Eh... :dull: :sick:
Dziewczyny,powiedzcie mi,czy ktoras z Was uzywala czegos na ugryzienia komarow? Tydzien temu,jak bylysmy u Mojej Mamy nad jeziorkiem,to Zuzie w kilku miejscach ugryzly te paskudztwa. No i ma takie bomble jeszcze. :sick: Czym mozna je zwalczyc? Pewnie ja to okrutnie swedzi,eh... :sick:
Dziewczyny,powiedzcie mi,czy ktoras z Was uzywala czegos na ugryzienia komarow? Tydzien temu,jak bylysmy u Mojej Mamy nad jeziorkiem,to Zuzie w kilku miejscach ugryzly te paskudztwa. No i ma takie bomble jeszcze. :sick: Czym mozna je zwalczyc? Pewnie ja to okrutnie swedzi,eh... :sick:
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Agutku Przemo od kilku dni robi dziennie z 5 takich kupali,że ma często nawet body czy rajstopki zabrudzone.Ale to zapewne od ząbków, bo też niczego nowego mu nie serwowałam.
Co do komarów to niestety nie pomogę bo nas na szczęście żaden nie ugryzł w tym roku tfu tfu odpukać.
Co do dolegliwości to od czasu kiedy Przemciowi rosną na raz praktycznie te cztery ząbki to po prostu koszmar:-no: potrafi wstać o 4 i przez 7 godzin tak marudzić że nie wiem, nic mu nie odpowiada,wszystko jest źle, poza noszeniem na rękach,jejku niech mu już te ząbki wyjdą bo ja się wykończę
Co do komarów to niestety nie pomogę bo nas na szczęście żaden nie ugryzł w tym roku tfu tfu odpukać.
Co do dolegliwości to od czasu kiedy Przemciowi rosną na raz praktycznie te cztery ząbki to po prostu koszmar:-no: potrafi wstać o 4 i przez 7 godzin tak marudzić że nie wiem, nic mu nie odpowiada,wszystko jest źle, poza noszeniem na rękach,jejku niech mu już te ząbki wyjdą bo ja się wykończę
edi
mamusia Wojtusia
Skąd ja znam to nocne budzenie i marudzenie Wojtek tez sie ostatnio często w nocy budzi,no i ślini się i wszystko pcha do buzi.Poza tym to u nas odwrotnie kupy twarde,aż widzę,że sprawiaja mu trudność
Agutku ja kupiłam taki żel DAPIS on jest pzrznaczony dla maluszków,ale slyszałam,że też fenistilem można smarować.Ten dapis kosztuje 12zł.do kupienia w aptece;-)
Agutku ja kupiłam taki żel DAPIS on jest pzrznaczony dla maluszków,ale slyszałam,że też fenistilem można smarować.Ten dapis kosztuje 12zł.do kupienia w aptece;-)
Ja kupiłam Fenistil ale nie używałyśmy bo Pani w aptece poradziła mi bardzo dobry środek przeciw owadom (jest na komary, meszki, kleszcze,osy, pszczoły, wszy i muchy) można go stosowac od 1 m-ca zycia dziecka a nazywa się ANTISOL i kosztuje 9 zł.
reklama
dzikidzik
mamula MAJULI
Majula = Marudliwość maksymalna!:-( choć robi sobie i mi dzień przerwy od czasu do czasu, chyba na regeneracje moich pleców!;-)
Podziel się: