reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

reklama
Dzikidzik, to naprawde smieszne! Szczegolnie wtedy gdy w pore nie zauwaze i go nie poloze, a inni juz widza jak on spi w pionie trzymany przez szeleczki:-Di maja dziiiwne miny-pewnie mysla, co za matka wyrodna-meczy dziecko!

A ja śpiesznie donoszę że syncio wraca do zdrówka:-):-):-)
od wczoraj nie ma gorączki i wraca mu apetyt (na wszystko poza mlekiem niestety)
Przemowi też zdarza się zasnąć na siedzącą,boski widok;-):-D

Zyczymy duuuzo zdrowka wszytskim Chorowitkom :tak::-)

Oliwcia tez jest chora :-( Ma straszny katar, w nocy nie moze spac bo sie dusi, co chwile placze a jak nie placze to oczki i tak jej lzawia, Bidulka moja kochana :-(I jest przy tym bardzo dzielna i slicznei przyjmuje wszelakie lekarstwa.

Zdrówka dla Oliwki! :tak::-)

Przemo :happy2::-):happy2:

Royanno Maja kiedyś zasypiała w dzień w wózku, pobujałam ja chwilę i juz kimonko:tak:. A teraz juz nieda rady, bo od razu sie podnosi i siedzi:crazy: - raz na spacerze oczy miała juz wywiniete, ale siedzi, popchnełam ja lekko palcem do tyłu i komar przycięty. Ale opór stawia często!:-D

reklama
Do góry