agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Mju,wybacz,ale ja sie z Toba nie zgodze. Kiedys byla podawana tu stronka z przepisami dla dzieci. I tam o truskawkach bylo,ze od 9 miesiaca mozna podawac. Serek Zuzia zawsze jadla,bo jest chowana na mleku krowim i nigdy Jej nie szkodzil. Makaronik jest przeciez nawet w zupkach w sloiczkach,tzn. w sklepach. ;-) A chlebek,to w czym moglby zaszkodzic? Bo ja nie mam pojecia. ;-)
Wiem,ze to od gruszki - jestem w 100000000000% pewna. Kupilam ja w innym sklepie niz dotychczas robilam zakupy i takie sa tego efekty. :-(
A kupka byla dzis tylko 1 - wlasnie ta rano - rzadka. :sick: Wiec sama nie wiem,o co tu chodzi. Bo,jakby miala takie typowe rozwolnienie,to co chwilke by kupciala...
Mam jeszcze na dzis 1 Lakcid,no i 2 na jutro. Jesli nie pomoze,to ide we wtorek do lekarza,bez dwoch zdan. :-(
Wiem,ze to od gruszki - jestem w 100000000000% pewna. Kupilam ja w innym sklepie niz dotychczas robilam zakupy i takie sa tego efekty. :-(
A kupka byla dzis tylko 1 - wlasnie ta rano - rzadka. :sick: Wiec sama nie wiem,o co tu chodzi. Bo,jakby miala takie typowe rozwolnienie,to co chwilke by kupciala...
Mam jeszcze na dzis 1 Lakcid,no i 2 na jutro. Jesli nie pomoze,to ide we wtorek do lekarza,bez dwoch zdan. :-(