reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

Mju,wybacz,ale ja sie z Toba nie zgodze. :no: Kiedys byla podawana tu stronka z przepisami dla dzieci. :tak: I tam o truskawkach bylo,ze od 9 miesiaca mozna podawac. Serek Zuzia zawsze jadla,bo jest chowana na mleku krowim i nigdy Jej nie szkodzil. Makaronik jest przeciez nawet w zupkach w sloiczkach,tzn. w sklepach. ;-) A chlebek,to w czym moglby zaszkodzic? Bo ja nie mam pojecia. ;-)
Wiem,ze to od gruszki - jestem w 100000000000% pewna. :baffled: Kupilam ja w innym sklepie niz dotychczas robilam zakupy i takie sa tego efekty. :-( :zawstydzona/y:
A kupka byla dzis tylko 1 - wlasnie ta rano - rzadka. :sick: Wiec sama nie wiem,o co tu chodzi. :no: Bo,jakby miala takie typowe rozwolnienie,to co chwilke by kupciala...
Mam jeszcze na dzis 1 Lakcid,no i 2 na jutro. Jesli nie pomoze,to ide we wtorek do lekarza,bez dwoch zdan. :baffled: :-(

reklama
Luczynko,wczoraj wlasnie R. mi to uswiadomil,ze byc moze to od tego. Zuzia jest grzeczna jak zawsze,nie marudzi,jest wesola... Tylko ta kupa. :eek: No i faktycznie - ma popuchniete ogromnie dziaselka (na dole - chyba beda dolne dwojki,zamiast gornych jedynek,tak jak u Was :-D :-p)... Wiec kto wie...

Dziekuje wszystkim Cioteczkom za zyczonka zdrowka dla Zuzi! :tak: :-)

Wieczorem (po kapieli i ubraniu swiezej pieluszki :wściekła/y: :-p),pojawila sie kupka. ;-) Mala bo mala,ale juz twardsza. :-D Jednak jeszcze dzis i jutro podam Zuzi ten Lakcid,zeby bankowo wszystko sie unormowalo. :-)

Michaś mi się przeziębił.....:sick::sick::sick::sick::sick: To w zasadzie jego pierwsze chorowanie w życiu ..... buuuuuu
Byłam dziś z nim u pediatry, bo w niedzielę zaczął pokasływać troszkę, a wczoraj pojawił się jeszcze brzydszy kaszel i katarek. Pani doktor powiedziała, że osłuchowo jest wszystko dobrze, ale gardełko ma zaczerwienione i opuchnięte i katar. Biedny mój słodki chłopczyk ....mleczka pić nie chce, wypija najwyżej połowę porcji ... i taki jest smutniutki, bidulek mój. Na razie nie dostał żadnych antybiotyków (i dobrze), bo nie gorączkuje, dostał tylko syrop homeopatyczny na kaszel, i jeszcze kilka innych specyfików na katarek i rozgrzewajacych i przeciw-zapalanych.W piątek idziemy na kontrolę, mam nadzieję, że do piątku bedzie już duzo lepiej i antybiotyki nie będą potrzebne.

oj biedny Michaś, życzymy zdrówka, aha nie chcę sie wymądrzać:dry:, ale jestem przewrazliwiona na punkcie uszu, Nika kładź mu wysoko głowe, zeby nie przeszło Michasiowi na uszka:nerd:

reklama
Do góry