reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

Agutko po moich dotychczasowych obserwacjach:nerd::-D, czarne kupencje są właśnie po siakiś nowościach. A jeżeli jakiś wirusowe zapalenie się zbliża to kupka jest cytrynowo żółta:tak::baffled:
Zuza nie kichaj tak często;-) bo Mama ma małe nerwy!:-(

Tylko,ze Zuzia nie jadla niczego nowego. :no: A czarne kupole porobily Jej sie od jagod. :-p :-D
Dzisiaj kupcia juz jest troche "sztywniejsza". :-p Dalam Zuzolce jeszcze rano Lactoral - dobrze,ze on na Nia dziala. :tak: :-)

Marcelku zdrowcia! :tak:

reklama
AGUTKO a może to po tych truskawkach, kanapeczkach i makaronikach z serkiem? Może reakcja nie była od razu ale brzusio tego nie wytrzymał?

Mju,to nie od tego. Moja babcia zjadla wczoraj gruszke. I dzis cierpi. :sick: Wiec juz teraz jestem w 100% pewna,ze to od tego owocu. Juz wiecej w tym sklepie nie kupie niczego! :wściekła/y: :no:
Dobrze,ze ten Lactoral podzialal i dzis juz jest o wiele lepiej z kupciowaniem Zuzanki. :-D :tak:

Maja miała dziś kupkę taką jakby z brązowo-czarnymi niteczkami!:baffled: takie to dziwne mi się wydało:eek:, może miała tak któraś, albo któreś z waszych dzieci?:confused:

:-( :-( :-( :-( :-(

Zuzia dzis rano znowu zrobila rzadka kupke. :-( Dalam Jej Lakcid,bo mialam jeszcze ten lek w lodowce... Eh,oby juz Jej to przeszlo,bo normalnie zalamka. :-(

AGUTKO to może zrób ZUZI taka przepisową dietę dziewięciomiesięczniaka... bo mi to sie wydaje to co napisałam wcześniej, no bo jak ja przeczytałam menu Zuzi to, na moje oko, ono jest takie jak dla minimum 1,5 rocznego dziecka....To tylko moje zdanie oczywiście ale taka dietka lekkostrwana na pewno jej teraz nie zaszkodzi....
Całuję piętuchy Zuzinki, żeby jak najszybciej wyzdrowiała :tak:

reklama
zdrówka dla Zuzinka!:-):tak::-)
Agutko popieram mju;-), dietka na poprawę kupencji nie zaszkodzi!:tak: a wprost przeciwnie!:happy: Lakcid też jej dawaj!:tak: Napewno się poprawi!

Do góry