Cudek, ja pier**** co to za lekarze w tym szpitalu, że dziecko do domu odesłali ze stwierdzeniem, że nie wiedzą co dolega-skandalIdź czym prędzej do jakiegoś innego lekarza. Ale mi szkoda Nati:-sick:, na pewno ją brzuszek boli, oby szybko wróciła do zdrówka.A swoją drogą co to za cholerstwo się przyplątało, że tyle osób ma problemy żołądkowo-jelitowe-masakra
reklama
Cudak ja też popieram dziewczyny.Wezwij do domu lekarza bo to już długo się ciągnie.
U nas niby nic,ale dostała syrop na kaszel pryskacz do nosa, i biostynine. Niepowinnam z nia wychodzić na samo słońce, raczej tylko w cieniu. No i zakaz jazdy w dłuższe trasy z klimą. Jak na razie.
U nas niby nic,ale dostała syrop na kaszel pryskacz do nosa, i biostynine. Niepowinnam z nia wychodzić na samo słońce, raczej tylko w cieniu. No i zakaz jazdy w dłuższe trasy z klimą. Jak na razie.
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Normalnie,az mi lzy polecialy. :-( skad sie biora te wszystkie cholerstwa??? :-( Tak strasznie sie boje o Zuzancie. :---(
Natalko,mam nadzieje,ze jutro Twoja mama napisze,iz czujesz sie lepciej!
Patuniu,Ty tez zdrowiej rach - ciach! A nie znowu podlapalas jakis katarek,a mamusia sie martwi! ;-)
Natalko,mam nadzieje,ze jutro Twoja mama napisze,iz czujesz sie lepciej!
Patuniu,Ty tez zdrowiej rach - ciach! A nie znowu podlapalas jakis katarek,a mamusia sie martwi! ;-)
Kochane Kobietki w końcu mogę zrobić lekkie ufff....lekarstwa zaczęły działać. Wczoraj raz jeszcze byliśmy u lekarza, kazała dać trochę czasu na działanie i efekty. Dziś już prawie dobrze, Natalka odzyskuje apatyt - nadal dieta. Wypiła dzielnie HIPP 2000 i zjadła trochę zupy marchwiowo-ryżowej, któraś z Cioć ją polecała. Dziękuję Wam za rady, bo człowiek jest taki bezsilny , pomijając znieczulicę lekarzy. Idziemy zaraz na spacer. Całujemy
mammamisia
Wrześniowe mamy'06
Dużo zdróweczka dla wszystkich dzieciaczków!!!
mammamisia
Wrześniowe mamy'06
Mój Dominiczek wczoraj się przegrzał podczas podróży samochodem i dostal strasznych potówek niektore są ropne. Czy któraś z Was słyszała o jakiś dobrych metodach na potówki? Ja słyszałam o smarowaniu spirytusem lub maścią cynkową a może macie jakieś sprawdzone sposoby. Najwięcej ma ich na pleckach i na główce kilka pod pachami. Jestem w szoku bo był w samych body. Nie mamy klimy w aucie a same wiecie jaka wczoraj była pogoda.
lucy79
Fanka BB :)
mammomisia ja słyszałam tylko tyle, że potówki trzeba wietrzyć i same zejdą, podobno a co do klimy w samochodzie to wcale nie jest to takie zdrowe my mamy ten wynalazek ale go nie uzywamy bo najgorsza jest w lecie taka różnica temperatur:sick:
Powodzenia w wyleczeniu potówek;-)
Powodzenia w wyleczeniu potówek;-)
reklama
mammamisia
Wrześniowe mamy'06
Dzięki lucy!!! mam nadzięję, że szybko mu zejdą!
Podziel się: