reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

Powiem Wam, że z tym wożeniem dzieci w samochodach to tragedia. W aucie ze 40 stopni dziecko spocone. Dorosły się męczy a co dopiero takie maleństwo:no::no:

reklama
To nie potówki ale ospa wietrzna. Niestety!:-:)-:)-(. Dominiś cały w kropki czerwone. Niektóre już są ropne. Z godziny na godzinę jest ich coraz więcej!:-(:-:)-(

Biedny Dominiś. Dużo zdróweczka.
My mieliśmy kontakt z różyczką, ale na szczęście minęły już 3 tygodnie i żadnych objawów. Ufff.

Dzięki dziewczyny! Tak mi smutno jak na niego patrzę. Nie mam pojęcia gdzie mógł się zarazić. Byliśmy ostatnio na 2 Komuniach i może tam któreś dziecko miało już w sobie tego wirusa:confused:?
Jest cały w kropeczki a jest ich coraz więcej. Zaczynają go swędzieć i próbuje się drapać. Wysmarowany jest Pudrodermem, który zawiera mentol. To ma właściwości chłodzące i łagodzące świąd. Ospa jest jeszcze nie stwierdzona przez lekarza. Jutro jedziemy na wizytę do Będzina. I tak się cieszę, że dzielnie to znosi. Nie wiadomo jak go brac na ręce, żeby mu te ropne nie popękały. Ach!! Szkoda mi go!

Biedny Dominik, Mammamisia ucałuj go od nas
36_3_15.gif

O kurcze! DOMINICZKU duuzo zdrówka - zdrowiej szybciutko i oby jaknajmniej Cię swędziało!

reklama
Kurcze , Natalka ma też potóweczki, a wczoraj moja znajoma zapytała czy to nie ospa!!!Kurcze oby to potówki, jutro i tak do lekarza!!:-(Dominisiu zdrowiej;-).

Do góry