O kurcze. Mammomisia a Ty pewna jesteś, że to ospa Chociaż może z drugiej strony lepiej, że przejdzie ospę teraz i będzie miał z głowy. Ja przechodziłam ospę dopiero w liceum i wspominam to koszmarnie:sick::sick::sick:.Dzieci jednak lepiej znoszą takie choroby, chociaż na pewno Go swędzi:-sick:Biedny Domiś-dużo zdrówka życzymy.
reklama
M
mamamarcela
Gość
O kurcze. Mammomisia a Ty pewna jesteś, że to ospa Chociaż może z drugiej strony lepiej, że przejdzie ospę teraz i będzie miał z głowy. Ja przechodziłam ospę dopiero w liceum i wspominam to koszmarnie:sick::sick::sick:.Dzieci jednak lepiej znoszą takie choroby, chociaż na pewno Go swędzi:-sick:Biedny Domiś-dużo zdrówka życzymy.
Dlatego właśnie ja zamierzam zaszczepić Marcela przeciw ospie
uleeczka
Wrześniowe mamy'07 Wrześniowe mamy'06
nie wiem co wczoraj sie stalo wiktori zasnela dopiero po 22 bo spac nie mogla a jak juz zasnela to po godzinie wstala z placzem ze uspokoic jej nie moglam dluzszy czas krzyczala plakala lzy ciurkiem lecialy nie wiem co sie staloczyzby miala zly sen??
uleeczka, może faktycznie coś jej się śniło, a może brzusio ją rozbolał? Kto wie?
Biedny Dominiczek-duzo zdrówka życzę!
Cudek, mój Michaś też przez parę dni miał potówki, ale zniknęły, chyba się juz do tych upałów przyzwyczaił.
Biedny Dominiczek-duzo zdrówka życzę!
Cudek, mój Michaś też przez parę dni miał potówki, ale zniknęły, chyba się juz do tych upałów przyzwyczaił.
magda1978
Fanka BB :)
Uleeczko oli też parę razy zdarzyło się w nocy obudzić z takim rozpaczliwym płaczem, łzy jak grochy, pojęcia nie mam o co chodziło. Po kilkunastu minutach na rękach uspokoiła się i normalnie spała dalej. Też się zastanawiałam czy może miała jakiś koszmar, ale czy takie maluszki miewają koszmarne sny?
uleeczka
nie wiem co jej moglo sie stac dzis caly dzien marudna na rekach nawet marudzi a to dziwne bo zawsze lubila na rekach ani polozyc jej ani posadzic wszedziej marudzi trudno jej usnac a zawsze o godzinach w ktorych chodzila spac tu;lila sie w lozeczku do podusi i zasypiala z latwoscia a dzis koszmar nie wiem co moglo sie stac a to po wczorajszym ona tak dwa razy wstala i plakala uspokoic jej nie moglam jesc dzis tez malo jadla i nawet malo pila a zawsze duzo wypija nie wiem co sie dzieje
magda ciosek-ja tez sie zastanawiam skad u takich maluszkow moga byc koszmary
magda ciosek-ja tez sie zastanawiam skad u takich maluszkow moga byc koszmary
uleeczka
mju-wiki ma dwie dolne jedyneczki juz od miesiaca moze teraz jakis nowy wychodzi i dlatego tak cierpiale przy pierwszysch zabkach jak wychodzily nie miala takich obiawowmoze to brzuszek ale nic takiego jej nie dawalam zuoke warzywna z fasolka ziemniaczkiem i kalafiorkiem i do tego kaszka jeczmienna i troche soli wiec to nei powinno zaszkodzic
reklama
Podziel się: