reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

O kurcze:szok::baffled:. Mammomisia a Ty pewna jesteś, że to ospa:eek::dry::confused: Chociaż może z drugiej strony lepiej, że przejdzie ospę teraz i będzie miał z głowy. Ja przechodziłam ospę dopiero w liceum:szok::baffled: i wspominam to koszmarnie:no::baffled::sick::sick::sick:.Dzieci jednak lepiej znoszą takie choroby, chociaż na pewno Go swędzi:no::-:)sick:Biedny Domiś-dużo zdrówka życzymy.

reklama
O kurcze:szok::baffled:. Mammomisia a Ty pewna jesteś, że to ospa:eek::dry::confused: Chociaż może z drugiej strony lepiej, że przejdzie ospę teraz i będzie miał z głowy. Ja przechodziłam ospę dopiero w liceum:szok::baffled: i wspominam to koszmarnie:no::baffled::sick::sick::sick:.Dzieci jednak lepiej znoszą takie choroby, chociaż na pewno Go swędzi:no::-:)sick:Biedny Domiś-dużo zdrówka życzymy.

Dlatego właśnie ja zamierzam zaszczepić Marcela przeciw ospie

nie wiem co wczoraj sie stalo wiktori zasnela dopiero po 22 bo spac nie mogla a jak juz zasnela to po godzinie wstala z placzem ze uspokoic jej nie moglam dluzszy czas krzyczala plakala lzy ciurkiem lecialy nie wiem co sie stalo:no:czyzby miala zly sen??:wściekła/y:

uleeczka, może faktycznie coś jej się śniło, a może brzusio ją rozbolał? Kto wie?

Biedny Dominiczek-duzo zdrówka życzę!

Cudek, mój Michaś też przez parę dni miał potówki, ale zniknęły, chyba się juz do tych upałów przyzwyczaił.

Dominiczku zdrówka niech choróbsko idzie precz.
Pati też ma potówki mimo że chodzi w samych przewiewnych sukienkach. Miała na dekoldzie i w prawym zgięciu łokcia. Zeszły same.

Uleeczko oli też parę razy zdarzyło się w nocy obudzić z takim rozpaczliwym płaczem, łzy jak grochy, pojęcia nie mam o co chodziło. Po kilkunastu minutach na rękach uspokoiła się i normalnie spała dalej. Też się zastanawiałam czy może miała jakiś koszmar, ale czy takie maluszki miewają koszmarne sny?:confused:

nie wiem co jej moglo sie stac dzis caly dzien marudna na rekach nawet marudzi a to dziwne bo zawsze lubila na rekach ani polozyc jej ani posadzic wszedziej marudzi trudno jej usnac a zawsze o godzinach w ktorych chodzila spac tu;lila sie w lozeczku do podusi i zasypiala z latwoscia a dzis koszmar nie wiem co moglo sie stac a to po wczorajszym ona tak dwa razy wstala i plakala uspokoic jej nie moglam jesc dzis tez malo jadla i nawet malo pila a zawsze duzo wypija nie wiem co sie dzieje:szok:
magda ciosek-ja tez sie zastanawiam skad u takich maluszkow moga byc koszmary:szok:

A jak u Wiki z zebami? Bo może to jest przyczyna? A nie podawałaś jej nic nowego do jedzenia? Bo to może być też brzuszek... Obserwuj a jak nie będzie się poprawiać to chyba lepiej iśc do lekarza.
Buziaki dla Wiki i Dominiczka

mju-wiki ma dwie dolne jedyneczki juz od miesiaca moze teraz jakis nowy wychodzi i dlatego tak cierpi:wściekła/y:ale przy pierwszysch zabkach jak wychodzily nie miala takich obiawow:no:moze to brzuszek ale nic takiego jej nie dawalam zuoke warzywna z fasolka ziemniaczkiem i kalafiorkiem i do tego kaszka jeczmienna i troche soli wiec to nei powinno zaszkodzic:no:

reklama
U Natalki wyspka okazała się potówkami.Wyniki wykazały, że ma bakterie w moczu. Dostaje antybiotyk AUGMENTIN. Kurcze jak nie jedno to drugie. Pogoda wykańcza, a jazda autem to koszmar.:-(

Do góry