Zdrówka dla Natalki. Moja też od kilku dni na jekby rozwolnienie (brak twardych kupek). Ostatni są to praktycznie tylko zielone kupki. Niewiem czy nie jerst przeziębiona. Ma kaszel i katar, nosek zapchany .Niewiem juz jak mam ją ubierac. Wczoraj miala body z krótkim rękawem i sukienkę. Plecy całe mokre jak wracałyśmy do domu. Sądzę że w samej sukience będzie jej za chłodno. Ale może źle myślę? Jak wy ubieracie dziewczynki?
reklama
Madzia_pl
Fanka BB :)
Zdrówka dla Natalki.
U nas niestety przeciwne problemy, Adas robi kupki raz na 3-4dni. A tak się bidulek przy tym namęczy:sick: nic nie pomaga ani zupka z buraczkiem, ani duże ilości picia, ani kompocik z jabłuszka :-(
Na spacerki zakładam Adasiowi koszulkę bawełnianą i krótkie spodenki, nawet nóżki ma gołe. Oczywiście czapeczka z daszkiem lub kapelusz obowiązkowo.
U nas niestety przeciwne problemy, Adas robi kupki raz na 3-4dni. A tak się bidulek przy tym namęczy:sick: nic nie pomaga ani zupka z buraczkiem, ani duże ilości picia, ani kompocik z jabłuszka :-(
Na spacerki zakładam Adasiowi koszulkę bawełnianą i krótkie spodenki, nawet nóżki ma gołe. Oczywiście czapeczka z daszkiem lub kapelusz obowiązkowo.
lucy79
Fanka BB :)
Wczoraj i dziś było bardzo upalnie więc zrezygnowałam z body, a zakladam Liwce koszulke z krotkim rekawkiem i jakies spodenki lub majciochy na pieluchę a jak jestesmy w domu to leży z goła pupą.
W nocy przykrywam ja samą poszewką z kołderki bo pod pierzynką starsznie ciepło. Aha i na noc tez nie zakladam bodziaka tylko sama piżamkę;-)
W nocy przykrywam ja samą poszewką z kołderki bo pod pierzynką starsznie ciepło. Aha i na noc tez nie zakladam bodziaka tylko sama piżamkę;-)
dzikidzik
mamula MAJULI
Zdrówka dużo dla Natalki i Patrycji!
i dla Adasia też!:-) żeby wszystko poszło gładko;-)
Cudek trzymaj się kochana!
w dzień koszulka i gaciochy - gołe girki i czapa obowiązkowo!
i dla Adasia też!:-) żeby wszystko poszło gładko;-)
Cudek trzymaj się kochana!
u nas już dawno sama piżamana noc tez nie zakladam bodziaka tylko sama piżamkę;-)
w dzień koszulka i gaciochy - gołe girki i czapa obowiązkowo!
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Zdrowka dzieciatka! :-(
Zuzi ubranko na spacerku - sukieneczka cieniusienka (batyst - czyli taki material z jakiego wykonane sa szmaciane chusteczki do nochala ;-) ) i kapelusik. No i sandalki!
A pod pizamka nigdy nie miala bodziakow dodatkowo. ;-)
Zuzi ubranko na spacerku - sukieneczka cieniusienka (batyst - czyli taki material z jakiego wykonane sa szmaciane chusteczki do nochala ;-) ) i kapelusik. No i sandalki!
A pod pizamka nigdy nie miala bodziakow dodatkowo. ;-)
Zdrówka dla NATALKI i PATRYCJI
Ja Anielkę ubieram w bodziaka i krótkie spodenki, chustka na głowę - nogi gołe, a na noc sam bodziak ( wcześniej była sama piżamka ale wydaje mi sie, że teraz to za gorąco).
A wczoraj widziałam babkę z dzieckiem w grubej bawełnianej czapie i kapciochach długich spodniach i bluzie - mamuśka oczywiście krótki rękawek
Ja Anielkę ubieram w bodziaka i krótkie spodenki, chustka na głowę - nogi gołe, a na noc sam bodziak ( wcześniej była sama piżamka ale wydaje mi sie, że teraz to za gorąco).
A wczoraj widziałam babkę z dzieckiem w grubej bawełnianej czapie i kapciochach długich spodniach i bluzie - mamuśka oczywiście krótki rękawek
Ja pisze to chce mi się wyć, Natalka na dworze niech odpocznie chwilke. Około 23 pojechalismy do szpitala , nadal silne rowolnienie i goraczka. Zbadała powiedziala, ze nie wiadomo co jest, dała lekarstwa i nic. A Nati juz dzis zrobiła 6 kup..jezeli mozna to krexslic takim słowem, Bidula nigdy tak nie płakała...woła maaaa..czyli mnie i szuka pomocy a co ja mogę???szlag mnie trafia!!!co dostałyscie na rozwolnienie dla dzieci bo na Nati nic nie działa:sick:.
reklama
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
Cudek jak czytam Twojego posta to mnie normalnie szlag trafia!!
jak w szpitalu mogą nie wiedzieć co jest dziecku???od czego oni k..wa tam są???????
Przemko ma jeśli już bardziej problemy z zaparciami niż z rozwolnienieniem,więc ja Ci niestety nie pomogę:-(
jak w szpitalu mogą nie wiedzieć co jest dziecku???od czego oni k..wa tam są???????
Przemko ma jeśli już bardziej problemy z zaparciami niż z rozwolnienieniem,więc ja Ci niestety nie pomogę:-(
Podziel się: