reklama
Wpadłam na chwilkę napisać,że od jutra mam zwolnienie. Natalka ma rozwolnienie:sick:, męczyła się całą poprzednią noc.Dostała lekarstwa, dieta i obserwacja. Bidulinka moja..musimy się wyleczyć do soboty bo to nasze święto. Buziaczki dla Maluszków i dużo zdróweczka
agutkaZG
<3 Zuzia <3 Kubuś <3
Natalko,szybkiego powrotu do zdrowka!
M
mamamarcela
Gość
Natalko zdrowiej nam szybciutko
Anna25
wrzesień2006/lipiec2012
u nas niestety metoda "dziennego wymęczania w celu nocnego spania" się nie sprawdza:-)No ale nocka niestety znowu nieprzespana, tym razem moje dziecko chciało sie bawic i takie rozmowne było, chyba muszę ja porządnie za dnia wymęczyć, żeby w nocy spała, hahahaa
uleeczka
Wrześniowe mamy'07 Wrześniowe mamy'06
dziewczyny powiedzcie mi co robic wczoraj ugryzlo cos moje malenstwo na busce miala plamke czerwona ale posmarowalam mascia na rany i ugryzienia i dzis juz nie ma nic zeszlo wiec dac sobie spokuj chyba nic nei ebdzie jej od tego ugryzienia co??to chyba mucha bo w domu okna pootwierane i wlatuja ciagle
lucy79
Fanka BB :)
Duzo zdrówka dla Natalki, obyś szybciutko wyzdrowiała:-)
Uleeczko, ja myslę, że jesli nic się nie dzieje Wiktorii z tym ugryzieniem tzn nie jest zapalone, lub nie ma gorączki to chyba samo zejdzie;-) trudno teraz latem uchronic w 100% nasze maluszki przed różnymi insektami
Uleeczko, ja myslę, że jesli nic się nie dzieje Wiktorii z tym ugryzieniem tzn nie jest zapalone, lub nie ma gorączki to chyba samo zejdzie;-) trudno teraz latem uchronic w 100% nasze maluszki przed różnymi insektami
Natalka ma rozwolnienie
Może to jaki wirus czy co??? Bo wczoraj ta sama dolegliwość moją mamę dopadła ... mam tylko nadzieję, że Michasia ominie ... Kuruj córcię i trzymajcie się zdrowo!
reklama
Może to być wirus albo ząbkowanie...już jest lepiej , więc mam nadzieję, że to zęby!!Dziękujemy za wsparcie KobietkiMoże to jaki wirus czy co??? Bo wczoraj ta sama dolegliwość moją mamę dopadła ... mam tylko nadzieję, że Michasia ominie ... Kuruj córcię i trzymajcie się zdrowo!
Podziel się: