reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Dolegliwości naszych Maluszków....

reklama
Wpadłam na chwilkę napisać,że od jutra mam zwolnienie. Natalka ma rozwolnienie:sick:, męczyła się całą poprzednią noc.Dostała lekarstwa, dieta i obserwacja. Bidulinka moja..musimy się wyleczyć do soboty bo to nasze święto. Buziaczki dla Maluszków i dużo zdróweczka:happy:

dziewczyny powiedzcie mi co robic wczoraj ugryzlo cos moje malenstwo na busce miala plamke czerwona ale posmarowalam mascia na rany i ugryzienia i dzis juz nie ma nic zeszlo wiec dac sobie spokuj chyba nic nei ebdzie jej od tego ugryzienia co??to chyba mucha bo w domu okna pootwierane i wlatuja ciagle:wściekła/y:

Duzo zdrówka dla Natalki, obyś szybciutko wyzdrowiała:-):tak::tak:

Uleeczko, ja myslę, że jesli nic się nie dzieje Wiktorii z tym ugryzieniem tzn nie jest zapalone, lub nie ma gorączki to chyba samo zejdzie;-) trudno teraz latem uchronic w 100% nasze maluszki przed różnymi insektami:tak:

reklama
Może to jaki wirus czy co??? :confused: Bo wczoraj ta sama dolegliwość moją mamę dopadła ... mam tylko nadzieję, że Michasia ominie ... Kuruj córcię i trzymajcie się zdrowo! :tak:
Może to być wirus albo ząbkowanie...już jest lepiej , więc mam nadzieję, że to zęby!!Dziękujemy za wsparcie Kobietki:tak:

Do góry